2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدی

هر چی موفقیت هات بیشتر بشه اعتماد به نفست هم بالاتر میره.

رانندگی هم تاثیر داره.یادگیری زبان دوم.باشگاه رفتن و شنا یاد گرفتن هم فکر نکنم بی تاثیر باشه.

موفق باشین.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

عزیزم در هر زمینه ای که دوس داری اعتماد به نفس داشته باشی باید مطالعه و اطلاعاتت رو ببری بالا

وقتی اطلاعات صحیح و مورد اعتمادداشته باشی اعتماد به نفستم میره بالا

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

[QUOTE=50723795]هر چی موفقیت هات بیشتر بشه اعتماد به نفست هم بالاتر میره. رانندگی هم تاثیر داره.یادگیری زبان دوم.با ...[/QUOTE

خدا کمک کنه ماشین بخرم رانندگی کنم حداقل

سلام عزیزم

رشته ی دانشگاهی خوب

زیبایی ظاهر

اندام زیبا

ارایش و اراستگی

شیک لباس پوشیدن

عطر زدن

اخلاق خوب

مودب و خوشرو بودن

سیاست  زنانه داشتن

دستپخت خوشمزه

زبان انگلیسی یا فرانسه بلد بودن

و اینکه بدونی چجوری خودت رو تو چشم بیاری و نشون بدی 

اما در کل کلاسهای مختلف اسم بنویس

کلاس زبان

کلاس رقص

باشگاه

و دانشگاه ...

کتاب هم خیلی موثر نیست راستش واسه اعتماد به نفس داشتن باید خودت رو حسابی رو بیاری و یه چیزی واسه ارائه تو جمع داشته باشی

وقتی دیگران می بینتت ازت تعریف میکنن به خاطر زیبایی

دستپخت

رقص

زبان

درس 

و...

و درنتیجه تائید دیگران شما اعتماد به نفس میگیری به مرور تا جایی که یه خانم مستقل ، موفق ، با اعتماد به نفس میشی عزیزم

این ها روی من که جواب دادن

موفق باشی خانمی

[QUOTE=50723795]هر چی موفقیت هات بیشتر بشه اعتماد به نفست هم بالاتر میره. رانندگی هم تاثیر داره.یادگ ...

چند سالتونه؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
سلام عزیزم رشته ی دانشگاهی خوب زیبایی ظاهر اندام زیبا ارایش و اراستگی شیک لباس پوشیدن عطر زدن ...

اینایی که گفتی یسریش درسته اما یسریش فقط ماسکه. ماسک چیزیه که پشتش پنهون میشی اما درونت اروم نیست. ارایش خیلی خوبه اما حالت و خوب نمیکنه.