2777
2789

من 26سالمه و وقتی21سالم بود متوجه شدم اندومتریوز  تخمدان دارم. جراحی کردم و دیگه خبری ازشون نبود اما مشکل اینجا بود که لوله های فالوپم مسدود شد و باردار نمیشدم دیگه باخودم گفتم وقت تلف نکنم و مستقیم برم سراغivf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم ماکارانی بدون رب و فلفل فقط با سویا و مرغ درست میکنم+لوبیا سبز پخته+سوپ پای مرغ

چون برا بعد انتقال عالیه و من اینجا کسیو ندارم ازفردا برام اماده کنه،خودم اماده میکنم فریز میکنم بعد انتقال همسرم برام گرم کنه بخورم.

انتقال نی نی ها ب دلم

امروز11/15

دوتا نی نی قشنگمو گذاشتم تودلم ک ب امید خدا 9ماه دیگه بغلم باشن

حسی ک امروز داشتم قابل توصیف نیست و در هیچ ادبیاتی گنجانده نمیشه...

دوتا نی نی واقعی تودلم دارن میچرخن که من عاشقشونم🤤🥰

فکر این ک من مامان دوتا نی نی هستم انقدر خوشگله که تو پوست خودم نمیگنجم.

خدایا شکرت خداجونم من پر از امید و حس نابم...

امروز روز چهارم انتقالمه

روز دوم سمت چپ دلم چنان تیری کشید ک اشک از چشمام جاری شد و کمرمم یکم درد میکرد

روز سوم تیرکشیدن کم شد و کمردرد بیشتر،،،البته همراه با گرگرفتگی و تب بالا.

روز چهارم باید برگردیم شهرمون، شوهرم عقب ماشین برام جا پهن میکنه و دراز میکشم،تو مسیر توقف میکنه و من یکم راه میرم.

خدایا توکل به تو...من نی نی های تودلمو ب تو سپردم سالم بیان توبغلم،الهی امین

روز پنجم تبم خیلی زیاد میشد و همش میرفتم حموم پاها و صورتمو با اب سرد میشستم.

روز ششم تهوع داشتم

روز هفتم استفراغ ب حدی که معدم کلا خالی شد

روز هشتم سرگیجه و دلدرد

روز نهم لک قهوه ای دیدم و همه اینارو به نیت نیک میگیرم

خدا کنه بچه هام بمونن برام

روز دهم تماس گرفتم با مرکز و گفتم لک بینی دارم، اونا هم سریع با دکترم تماس گرفتن و ی نسخه جدید بهم دادن ک علاوه بر مصرف شیاف ک داشتم باید امپول هم میزدم...یکم استرس دارم ک خدا بخیر بگذرونه انشاالله