ای کسایی که رابطه بالای ۶ماه دارید و قصد خرید هدیه دارید چی خریدین؟چی میخواید بخرید؟
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدمهای جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربههای جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دوست پسر من شرکتش با خونه ما فاصله اش پیاده نیم ساعتم نیست
ولی هفته ای یکبار نهایت ۲بار ببینمش!
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدمهای جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربههای جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش
واسه من چون کارش شهر دیگست تا ولنتاین نمیادشولی گردنبند ماری خریدم ست باشیم
مبارکش باشه❣️
آخه واسه پسر گل و شکلات و خرس خیلی چیپه ، در حد ۵۰۰/۶۰۰ دیگه باید یچی بخرم
خرس نه همون شکلات واینا
نه بابا کادو ولنتاین همینه دیگه!چه چیپی
خارجیا نهایت یه مشروب وکارت هدیه بهمدیگه کادو میدن
کاش برای ماهم مد شه ولنتاین کادو نخریم😭😁
آره .. خب از اول میگفتی من خودم کادو سنگین نمیدم تو هم هزینه نکن . همین ک با هم اون روزو بگذرونیم و ...
روم نمیشه میگه خب تو نده با من چیکار داری