2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر اونجا داره کار میکنه مستمر.. هم باید بیمه اش کنن هم تمامی حقوق اداره کار رو باید براش در نظر بگی ...

صاحبکارش 3تارستوران داره اونم منطقه جردن تهران بیمه اش نکردن چون کارت ملی همسرم گم شده گفته بدون کارت ملی میشه حالا میگم کاش عیدی بدن

چرا بیمه اش نکردن؟؟؟؟ وظیفه ی کارفرما هست که بیمه بکنه.باید توی لیست حقوقش بیاد و اینکه مگه بازرس اد ...

بعد از 3ماه گفته بود بیمه میکنم ولی چون کارت ملی همسرم گم شده گفته باشناسنامه نمیشه

صاحبکارش 3تارستوران داره اونم منطقه جردن تهران بیمه اش نکردن چون کارت ملی همسرم گم شده گفته بدون کار ...

به کارت ملی ربطی نداره!

مدرک شناسایی داشته باشن حله. شناسنامه یا پاسپورت.

کارت ملی ندارن کاغذ جایگزینشو که دارن.. برین اعلام مفقودی بکنین بهتون میدن..

بعدم.. عیدی.. رو کارفرما از جیب خودش میده به بیمه ارتباطی نداره.

بعد از 3ماه گفته بود بیمه میکنم ولی چون کارت ملی همسرم گم شده گفته باشناسنامه نمیشه

شماره ی ملی میخاد.

اگر هم سابقه بیمه داشته باشن که کلا مدارک نمیخاد..

اسمشو توی لیست بیمه رد میکنن.

یه کپی عکس یا همون کاغذی که ثبت میده کفایت میکنه

خب کارگرک هست

عزیزم خب کارگر باشه همه کارگرا عیدی ندارن چه،اولا استخدام رسمی نیست بیمه نداره کارش دولتی نیست،ولی انشالله که صاحب کار شوهر شما استثنا باشه و ۳برابر حقوقش عیدی بده بهش

به کارت ملی ربطی نداره!مدرک شناسایی داشته باشن حله. شناسنامه یا پاسپورت.کارت ملی ندارن کاغذ جایگزینش ...

پس خودش بهانه کرده بیمه نکنه همسرم شناسنامشو داده بود گفته بود نمیشه

عزیزم خب کارگر باشه همه کارگرا عیدی ندارن چه،اولا استخدام رسمی نیست بیمه نداره کارش دولتی نیست،ولی ا ...

اون عیدی که دولت میده رو ندارن..

ولی طبق قانون اداره کار , کارفرما آخر سال به ازای یک سال کار باید معادل 2ماه حقوق کارگر تا سقف 3برابر پایه حقوق رو پرداخت بکنه.

پس خودش بهانه کرده بیمه نکنه همسرم شناسنامشو داده بود گفته بود نمیشه

درخواست کارت ملی مگه ندادین؟؟؟؟؟

یه برگه بهتون میدن..

بعدم اینکه تا 3ماه بیمه نکنه رو کارفرما الکی میگه!!! از روی اول باید کارگر رو بیمه بکنن.

نماینده کارگران در شورای‌عالی کار با اشاره به اینکه بیمه شدن کارگر از روز اول کار الزامی است گفت: حتی در دورانی که کارفرما مدت زمان آزمایشی برای آغاز کار را در نظر می‌گیرد، کارگر باید حقوق و مزایا و بیمه داشته باشد.

مطابق اصل ۱۴۸ قانون کار، تمامی کارفرمایان ملزم به بیمه کردن کارکنان خود هستند. به بیان دیگر، هر کارمندی حق دارد از اولین روزی که مشغول به کار می‎شود، تحت پوشش بیمه قرار بگیرد. هر کارفرما بعد از راه‌‎اندازی کسب‎‌ وکار خود حداکثر ۱۵ روز وقت دارد برای بیمه کردن پرسنل خود اقدام کند. 

اگر قرارداد دارن.. میتونه بره اداره کار شکایت کنه که برای من بیمه رد نکرده

حتی اگر توی قرارداد نوشته باشه.. بعد از 3ماه بیمه میکنم..

البته باید اینم در نظر داشته باشین که بعد از شکایت ممکنه که کارفرما شما رو مجدد استخدام نکنه..!!!!!!!!!!

بهتره با مدیر مالی رفاقتی صحبت بکنه.. کنار بیان