2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا خیانت میکنن

436 بازدید | 90 پست

چی میشه که خیانت میکنید اقایون؟
ینی نمیدونم دقیقا چه اتفاقی میوفته اون لحظه که باعث میشه بهش بدی کنید؟ هیچوقت نفهمیدم چرا... برام عجیب و گنگه همیشه

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

چون جای ی مرد نیستی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

هعیی

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خانم چ آقا،تنها چیزی ک باعث این کارشون میشه فقط و فقط ذاته 

حتی سخت ترین مشکلاتم داشته باشی نهایتش اینه جدا شی بعد بری با کس دیگ ای

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

چون خوی حیوانی دارن یه عده دنبال دلیل نگرد البته حیف حیوون

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اصلا چیز عجیبی نیستانسان این‌طوریه ذاتا فقط شدتش فرق داره

واقعا همچین اعتقادیو چجوری تونستی تو خودت پرورش بدی؟ ینی خودتم هر روز با یکی؟ چرا پس ما اینجوری نیستیم ؟ اگه انقدر عادیه چرا ماها لاشی نیستیم؟

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

ینی میگی عادیه این قضیه؟

نمیگم عادیه

میگم برات گنگ و عجیبه چون جای ی مرد نیستی بفهمی

از دید ی زن عجیب برات به‌نظر میاد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نمیگم عادیهمیگم برات گنگ و عجیبه چون جای ی مرد نیستی بفهمیاز دید ی زن عجیب برات به‌نظر میاد

چرا بنظرت برای مردا عادیه ؟؟

اگه عادیه چرا انقد قتل ناموسی و اینا زیاده بین مردا

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

واقعا همچین اعتقادیو چجوری تونستی تو خودت پرورش بدی؟ ینی خودتم هر روز با یکی؟ چرا پس ما اینجوری نیست ...

چرا باید این‌طوری صحبت و توهین کنی؟

توی همه آدما وجود داره همچین چیزی و همون‌طوری که گفتم فقط شدتش فرق داره با یه نگاه ساده به دیگران و درون خودت متوجه می‌شی حتی اگه نخوای بهش اقرار کنی

دانشجو