2777
2789
میخوای مثل من باشی یعنی 😂

تعداد پستات گویای فعالیتت هست 😁

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؛ آزمونو شروع میکنیم:

اسم هفت تا نی نی یارو به ترتیب نام ببر

بیشترین ترکاندن تاپیک توسط کدام نی نی یار صورت گرفته است؟

آیا همه ی نی نی یارها خانم هستن؟

کوچکترین نی نی یار چند سال دارد؟

نی نی یارا شبا کجان؟

نی نی یار کیست و چرا؟

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
خسته شدم بچه ها چیکارکنم

واااا نیومده خسته ای خاهرکه

واسه اینکارساخته نشدی پس😐

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
خسته شدم بچه ها چیکارکنم

نباید خسته بشی باید هرروز1500تا پست بزاری

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

من تازه بایه بدبختی عضو شدم امروز نتونستم واردشم میزدکاربری تایید نشد.باز بایه بدبختی دوباره ثبت نام کردم...خوب نمیخوام هرروز این مشکل پیش بیاد برام وبایه ایمل جدید بیام😭😭😭

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
من تازه بایه بدبختی عضو شدم امروز نتونستم واردشم میزدکاربری تایید نشد.باز بایه بدبختی دوباره ثبت نام ...

وقتی رمزت رو میزنی بزن رو مرا به خاطر بسپار حله