2777
2789
عنوان

عشق و ازدواج

469 بازدید | 41 پست

سلام همگی 

قبلا درمورد نامزدیم با یه اقایی و اشنایی که از قبلش باهاش داشتم تاپیک زده بودم، متاسفانه خانواده مزخرفی داشت و خانواده منم راضی ب ازدواجمون نشدن...با این همه من هنوز دوسش دارم و ازم خواسته تا عید صبر کنم تا خدمتش تموم شه 😔 اما حالا به درخواست پدرم با هم هیچ ارتباطی نداریم

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

الان یه خواستگار پیگیر دارم که پدرم از خانوادش خوشش اومده..اما خود پسر رو ندیده هنوز...بخاطر اینکه وقتی عشقم اومد خواستگاریم همه از دوست و آشنا فهمیدن.و بعدشم نامزدیمون بهم خورد  الان همش میخوان بیان خواستگاری 

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همین پدرم اصرار داره ک ب ازدواجم فکر کنم..اما هرچقد گفتم زوده بازم قبول نکرد..گف اون پسر لیاقتتو نداره امروزم با برادر این خواستگارم حرف زده 😔 پسره خییلی پسره خوبیه از چیزایی ک بابام میگه میفهمم.ولی پس عشقمو چیکار کنم؟ 

خانواده بد باعث طلاقت با یه بچه میشن

پسره آخرش پشت خانوادشو میگیره وقتی براش خیلی عادی شدی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503186/%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c-%d9%86%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%85%d9%86-%d8%a7%d8%b9%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%af-%d9%88-%d8%b4%d8%a7%d8%af%db%8c-%d9%87%d8%a7%d9%85%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%85

عزیزم بهتره عشقتو فراموش کنی، خانواده خیلی مهمه؛ اینجوری همیشه تو ذهنت حس خوب میمونه؛ ولی بهم رسیدن در صورت اذیتای خانواده شوهر خیلی زیاد خاطرات تلخ درست میکنه

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
بخاطر همین پدرم اصرار داره ک ب ازدواجم فکر کنم..اما هرچقد گفتم زوده بازم قبول نکرد..گف اون پسر لیاقت ...

اگر پدرت و تشخصياشو قبول داري شك نكن ك درست تشخيص داده بعدا ميرسي ب حرفش ك ديرررررر

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خانواده بد باعث طلاقت با یه بچه میشن پسره آخرش پشت خانوادشو میگیره وقتی براش خیلی عادی شدی

منم از همین میترسم

عزیزم بهتره عشقتو فراموش کنی، خانواده خیلی مهمه؛ اینجوری همیشه تو ذهنت حس خوب میمونه؛ ولی بهم رسیدن ...

خیلی سخته فراموش کردنش..میدونم اونم داغون میشه 

اگر پدرت و تشخصياشو قبول داري شك نكن ك درست تشخيص داده بعدا ميرسي ب حرفش ك ديرررررر

پدرمو قبول دارم ولی علاقم چی؟ بدون عشق باید زندگی کنم؟ 

خیلی سخته فراموش کردنش..میدونم اونم داغون میشه 

درسته عزیزم؛ ولی بهتره عاقلانه فکر کنی... من نمیدونم دقیقا مشکل خانواده ش چیه؛ اگه خودت هم میدونی اذیتت میکنن به نفع هر دوتونه از هم جداشید... من میدونم عشق چیه؛ ولی اینم میدونم همه چیز نیست! تو همین سایت بخونی میبینی نقش خانواده چقدر پررنگه

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺