2777
2789

جوریکه هرثانیه از فکرم نمیره بیرون کلا روانم بهم ریخته

منو شوهرم ۲۰ ۲۳ سالمونه 

یه ساله عقدم 

در کل خواهرشوهرم طرز حرف زدنشو با هیشکی بلد نیس 

و زن خیلی راحت و گستاخیه اهل مشروب و... 

حالا ایناش به من مربوط نیس 

ولی تو این مدت به مادرم به من غیر مستقیم فحش داده

توهین کرده و من اصن دلم ازش باز نمیشه

زیادم به شوهرم گفتنی میشم ادم بده چون اون از من چیزی نمیگه 

و تو خیلی چیزا خواسته دخالت کنه که نزاشتم 

حالا چون از شوهرم بزرگتره و رابطشون صمیمیه 

میترسم در اینده تو زندگیمون دخالت کنه 

توهیناش از مغزم نمیره بیرون 

همش دلم میگیره و میخوام گریه کنم

میدونم درست نیس ولی وقتی شوهرم باهاش گرم میگیره دلم میخواد بمیرم

به من شوخی شوخی فحش خیلی بدی داد 

گفت اوناییکه میرن کافه ج..ده ان بعد گفت ایوای عروسمونم میره 

اینم بگم اصن بهم دیگه زنگ نمیزنیم دوهفته ی بار همو میبینیم

کسایی که کافه میرم ج.ده ان 

بعد خودش م.شروب و اینا میخوره

تو هیچی نگفتی ؟

حالا اگه بگی باهم صمیمی این از این حرفا عادیه بینتون ک هیچی حالا که صمیمی نیستین چه معنی کرده 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

سلام. وقتی اون حرف رو زد شما محترمانه‌ جواب میدادید ما این کلماتو به زبونمون هم میاریم عفت کلام باید داشته باشیم. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون خواهره شوهرته هیچوقت نمیتونی بزاریش کنار حداقل این اوایل نمیشه.انشاالله ک فردا خودت عروس داماد دار شدی میتونی قط رابطه کنی.اگر شوهرت شعورش برسه این حرفارو بشنوه باید رابطش کمرنگ تر کنه اگرم نمیکنه که نباید باهاش سر و کله بزنی احتمالا بهت حسادت میکنه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

تو هم میگفتی تو فرهنگ ما اونایی که مشروب میخورن .... هستن 

عزیزم همونجا جوابشو بده نذار تو دلت بمونه و سنگینی کنه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
کسایی که کافه میرم ج.ده ان بعد خودش م.شروب و اینا میخورهتو هیچی نگفتی ؟حالا اگه بگی باهم صمیمی این ا ...

کلا وایمیسه وایمیسه یهو یه چیزی میگه ادم بسوزه وقتی میبینمش کل انرژیم میره بیحال میشم اونم فهمیده سواستفاده میکنه

ببین اون خواهره شوهرته هیچوقت نمیتونی بزاریش کنار حداقل این اوایل نمیشه.انشاالله ک فردا خودت عروس دا ...

دقیقا نمیخوام شوهرم قطع رابطه کنه ولی دیگ صمیمیتو بزاره کنار چون واقعا میسوزم ولی اون انقدر سیاست و زبون بازه شوهرم رامش میشه یادش میره کلا

کلا وایمیسه وایمیسه یهو یه چیزی میگه ادم بسوزه وقتی میبینمش کل انرژیم میره بیحال میشم اونم فهمیده سو ...

حالا که از رو صمیمیت حرف نمیزنه 

کم نیار

سکوت نکن 

با دعوا نه 

اما عین خودش جواب بده 

میشه مظلوم و تو سری خور نباشی برای خانواده شوهر ؟؟؟

من پدر شوهرم بهم گفت دهنت و ببند پرو با کلی حرف دیگه 

۳ ماه قهر کردم 

الآنم که میرم و میام جز سلام اصلا باهاش حرف نمی‌زنم 

تا متوجه بشه من برای خودم شخصیت دارم 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

حالا که از رو صمیمیت حرف نمیزنه کم نیارسکوت نکن با دعوا نه اما عین خودش جواب بده میشه مظلوم و تو سری ...

چرا این حرفو بهتون زدن؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

حالا که از رو صمیمیت حرف نمیزنه کم نیارسکوت نکن با دعوا نه اما عین خودش جواب بده میشه مظلوم و تو سری ...

نه اصن تو سری خور نیسم اتفاقا جوابشونو میدم اخه تو عروسی بودیم داشت به مادرشوهرم بود فامیلام کنارمون بودن بعد دید گند زده برگشت گفت خودمم میرم کافه که مثلا جمعش کنه دهنش چاک و بست نداره من مشکلم شوهرمه که یادش میره حرفای خواهرشو

دقیقا نمیخوام شوهرم قطع رابطه کنه ولی دیگ صمیمیتو بزاره کنار چون واقعا میسوزم ولی اون انقدر سیاست و ...

با شوهرت هم باید صحبت کنی 

نه یه طوری که خاله زنک بازی باشه

اما بهش با زبون مهربونی و چرب و نرم بگو خاهرت فلان روز گفت کسایی که کافه میرن ج...ده‌ان به گفت عه توام که کافه میری راستش من خیلی بهم برخورد. من همسر شمام دیگه هرچی ب من بگم انگار به شما توهین میکنن راستش من دلم شکست خاستم درد دل کنم باهات عزیزم 

چرا این حرفو بهتون زدن؟

داشت به مادرشوهرم میگفت یه نفر از اشناها کافه زده بعد مادرشوهرم سن بالاس بهش توضیح میداد که جوونا میرن اونجا جن...ده هاا بعد گفت ایوای عروستم میره بعدام خندید گفت خودمم میرم

چرا این حرفو بهتون زدن؟

چون توقع داشت موقع اسباب کشی برم کمک و من رفتم !!! اما می‌گفت نیومدی کاش اصلا نمیومدی 

من اونجا ۸ ماه عروسش بودم هر وعده اونجا غذا خوردم ظرف شستم2 بار فقط 2 باز این کارو نکردم به روم زد ..

۴ بار گفت وظیفته ظرف بشوری مگه اینجا هتله!💔😂

با شوهرت هم باید صحبت کنی نه یه طوری که خاله زنک بازی باشهاما بهش با زبون مهربونی و چرب و نرم بگو خا ...

دیگ انقدر اینطوری باهاش حرف زدم خودم خجالت میکشم بار اولش نیس که دوروز سرسنگینه بعدا یادش میره بعدشم میترسم بزنه سرش دعوا را بندازه که نمیخوام فقط میخوام رابطشو کمرنگ تر کنه با خواهرش بیش از حد صمیمین البته اگه ادم درستی بود مشکلی نداشتم