2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج کنم

191 بازدید | 20 پست

راضی نیستم مجرد ها نظر بدن. فقط متأهلا که سابقه چندسال زندگی دارن

یکی از اقوام اومده خواستگاریم که کاملا میشناسمش.

بدی هاش اینکه اون شدیداً منو دوست داره و خیلی منو ایده آل می‌دونه ولی من خیلی تمایلی ندارم و بی حسم صرفاً به خاطر ویژگی های دیگه ش راه بدم. 

یه چیزی که خیلی رومخمه اینه که

پسره خیلیی برون گرا و پر حرف و البته خیلی ساااااااااده هست و ازین هایی که احتمالا راحت گول می‌خورن و تو فامیل هم خیلی باهاش شوخی می‌کنن و دست میندازنش ولی خوش قلبه به دل نمیگیره. و بارها هم شده گریه ش رو دیدم.

من باعث میشه کلا با رفتارهاش این حس که ازش اصلا حس مردونگی و تکیه گاه بودن و آدمی که بتونم بهش تکیه کنم نمی‌گیرم. و هی حس میکنم بچه ست و رفتار هاش خیلی بزرگونه نیست عوضش خیلی پایه و شاده و خیلی خیلی زن دوسته.خانواده ش هم کاملاً کاملا اوکی و از لحاظ اخلاقی عالی هستن و تو خانواده ی خوبی هم بزرگ شده. از لحاظ شغلی هم شرایطش خوبه و جنم کار کردن هم داره.

الان بزرگترین مشکلم اینه که حالت حرف زدنش و صداش خیلی مردونه نیست و رفتارهاش اینطوریه که یکم سبک بازیه و مهربونه و تو فامیل شده دست بندازنش و اینطوری خیلی باابهت نیست. انگار همیشه از سنش پایین تره که من آیا میتونم تحمل کنم و اینکه با اینکه فامیل بودیم و همیشه جلو چشمم، چندان علاقه ای ندارم.

چیکار کنم و چیو ترجیح بدم؟ از زندگی متأهلی بگید که چیا مهم میشه؟ رد کنم یا راه بدم خیلی هم نمیتونم حرف بزنم چون تو فامیل حرف در میاد 

یه وقتایی میگم قطعا جوابم منفی هست ولی وقتی نی نی سایت و جاهای مختلف رو میخونم که از قوم شوهر و مادر شوهر و خساست و گنداخلاقی و بداخلاقی و بددهنی و خیانت شوهرشون میگن واقعا میترسم و میمونم که کدوم ملاک مهم تره.

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

نه

این مرد بلوغ و پختگی ازدواج نداره

بعد مدتی میبینی نمیتونی همسرت ببینی اش و باهاش بدخلقی میکنی و اونم گناهی نداره و نمیفهمه چی شده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهاین مرد بلوغ و پختگی ازدواج ندارهبعد مدتی میبینی نمیتونی همسرت ببینی اش و باهاش بدخلقی میکنی و اون ...

پس چه آدمی باید با ایشون ازدواج کنه با چه ویژگی هایی

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

کلا همه اش به کنار ، اینکه میگی دوسش نداری مهمه. میتونی اونو همینجوری که الان هست دوست داشته باشی؟

ازدواج یه شب دو شب نیست ، یه عمر زندگیه ، روزاییه کخ فقط خودتون دوتایید ،تنهای تنها ، اون لحظه ها باهاش حس خوشبختی و شاد بودن داری؟ 

با توجه به جمله اول تون شما حتی نگاه تون به تاپیک نی نی سایت هم جدی هست

این آقا یه پسر ریلکس و راحته برعکس شما 

مناسب هم نیستین 

مجردم روانشناسم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اینقدر این جنبه برات بزرگ بوده که فقط همینو توضیح دادی بقیه ی خوبی و بدی هاش را نگفتی پس رد کن چون ی ...

نه الان تنها مشکلم باهاشون اینه که این طور بودن که از اونور خیلی پایه ست و حرف زنش براش برو داره و پایه مسافرت و ابراز احساسات نمی‌دونم اینجور چیزا و اینکه خیلی دوسم داره مهم تره یا اینکه ازش اون حس خیلی بزرگ بودن رو نمی‌گیرم ؟

فکر کن اگه تو جمع بخواد به قول خودت سبک باشه خجالت میکشی یا نه؟

نه. فقط کمتر از حد معمول اون اقتداری که بقیه زن ها از مرداشون میگیرن رو میگیرم.

شما که متأهلی به نظرت اگه کسی همه ویژگی هاش خوب باشه ولی عیبش این یه مورد باشه خوبه برا زندگی ؟ 

ایشون مناسب ازدواج با کسی نیست

باید تنها بمونن؟

چرا؟ چون اندازه ۲ سال کوچک تر از سنشون رفتار میکنن و برون گران؟

نه. فقط کمتر از حد معمول اون اقتداری که بقیه زن ها از مرداشون میگیرن رو میگیرم.شما که متأهلی به نظرت ...

ببین. خوب دقت کن. پدر من آدم تحصیلکرده دهه ۴۰ البته مادرمم هست. همیشه شغل با پرستیژ و فامیل بودن و و کلأ اموال خانواده  بنام مامانم هست و انصافا مادر بزرگم عالی بود درحالیکه تو زندگی خانوادگی مامانم مواردی برای سرکوفت وجود داشت. هرگز نه مادر بزرگم نه عمه هام بروش نیاوردند. ولی پدر من وقتی عصبی میشه صداشو بلند می‌کنه ابدأ فحش نمیده ولی خوب جلوی مردم هم اگه عصبی بشه راحت صداشو بلند می‌کنه. مثلاً الآنم جلوی عروس و داماد همینطور هست و مامانم بسیار ناراحت میشه ‌ . خلاصه مامانم همیشه میگه بدبخت شدم همیشه ازش خجالت کشیدم. می‌رفتیم بیرون دعا میکردم همکاری ما. و نبینه. اینها رو گفتم که بگم این مسئله خیلی اهمیت داره. 

شما خودتون اون اقا هستید؟

نه من خانمم

می‌خوام بدونم همینطوری علتش رو 

چون دارم بررسی میکنم که راه بدم یا نه