2777
2789
عنوان

آبله مرغون

226 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها اگه کسی ابله گرفته باشه به ما منتقل شده باشه ممکنه توی سه چهار روز بعد خودشو نشون بده؟

خواهرم از شنبه بدنش دونه زده و آبله گرفته

من فردا میخوام برم دو سه روز سفر نمیدونم ممکنه تو این دو سه روز من هم حالم بد بشه یا نه؟

البته نزدیکش نبودم ولی خوب میگن واگیریش سرعتش زیاده و فلان 

منم تا حالا آبله مرغون نگرفتم.

نگران این چند روزم که مجبورم برم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

فکر کنم یک هفته بعد خودشو نشون میده

🥺

یا دو هفته

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲۱روز دوران پنهانشه بعد ۲۱روز خودشو‌نشون میده.من دختر خالم ابله گرفته بود اما نزده بود بیرون اومد خونمون با پسرم کلا به‌هم‌چسبیده بودن حتی تنفسی خیلی نزدیک بودن اما پسرم نگرفت فکر کنم چون هنوز نزده بود بیرون اما مادرشو داداشش بعد ۲۱روز گرفتن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه دوهفته بعد شروع میشه آبله ی شما

عه پس امکان اینکه زودتر خودشو نشون بده نیست؟

یه کوچولو استخون دستم درد میکنه گفتم شاید از اونه

فکر کنم یک هفته بعد خودشو نشون میده🥺یا دو هفته

درسته

پس تو این چند روز خودشو نشون نمیده درسته؟

یکم استخون دستم درد میکرد ترسیدم

تا ۲۱روز دوران پنهانشه بعد ۲۱روز خودشو‌نشون میده.من دختر خالم ابله گرفته بود اما نزده بود بیرون اومد ...

آره همه جا میگن ۱۰.۲۰ روز طول میکشه تا خودشو نشون بده ولی خوب میترسم این هفته خودشو نشون بده

درستهپس تو این چند روز خودشو نشون نمیده درسته؟یکم استخون دستم درد میکرد ترسیدم

نمی دونم عزیزم

🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
مرسی گلم❤️

عزیزمی

😍

آره همه جا میگن ۱۰.۲۰ روز طول میکشه تا خودشو نشون بده ولی خوب میترسم این هفته خودشو نشون بده

فکرنمیکنم 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خداکنه گلم کلا برنامه ریزی هامو بهم ریختهامروز یکم استخون دستم دردگرفته میترسم

استرس نداشته باش اصلا عزیزم امکان نداره به این زودی بزنه بیرون

استرس نداشته باش اصلا عزیزم امکان نداره به این زودی بزنه بیرون

آره همه جا همین میگن

خواهرمم تازه از پنجشنبه جمعه خودش بی حال بوده

ان شالله 

واسم دعا بکن که حداقل تت‌ آخر هفته سراغم بیاد