2777
2789
عنوان

شدم مهد کودک فامیل لعنت ب قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 49 پست
منم دعوت خونه مامانم اینا بودم شوهرم بهشون گفته من دعوتم گفته بیبی نداره خودمون میایم چیزی میخوریم

دیگه معلومه تاپیک سرکاریه

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعوت خونه مامانم اینا بودم شوهرم بهشون گفته من دعوتم گفته بیبی نداره خودمون میایم چیزی میخوریم

خب همونو بتمرگ خونت بخور دیگه 

مگه مردم ضامن مهمونی رفتن زن شمان

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بنظرتون زنگ بزنم بگم من دعوت بودم بخاطر شما نرفتمحالا خودت نمیاد بای مهمونی بیا اینجا

نه قشنگ بچه هارو ببرید بزارید دم درشون درم بزنید تحویل بدید 

بگید ما شام مهمونیم 

دقیق مثل خودشون رفتار گردید 

گوشی همسرتو بزارید پرواز نتونن زنگ بزنن

اینقدر آدم بدبخت یاد مامانم افتادم خونه ما کاروانسرا فک و فامیل پدریمه 

من تازه ازدواج کرده بودم خانواده شوهر چون همسایه ایم خواهر شوهرم میخواست مثلا گربه در حجله بکشه زنبیل زنبیل لباس کثیف و ظرف های شام و نهار جمع کرد با شوهرش آورد خونه من بندازم تو ماشین ک بشوره من اخم کردم گذاشتمشون و اونا رو ول کردم رفتم تو اتاق خواب اونا هم متوجه شدن شسته شدن برداشتن رفتن درست زشت شد ولی همین ی بار بود دیگه تموم شد

دوستان زنگ زدم  ب زن دایی شوهرم گفتم کجایی گفت تولدمگفتم بچه ها تو چرا نبردی گف گفتن بچه نیارید ب بچه هام نگو اومدم تولد

منم گفتم کاش قبلش اطلاع می دادی منم دعوت خونه مامانم اینا بودم بخاطر شما نرفتم

قبلش زنگ میزدی منم ب اونا قول نمی دادم

خیلی سرد و تلخ حرف زدم باهاش

با شوهرمم جنگ حسابی راه انداختم اینقد خودشو زد گف میخا خودمو بکشم از دستت تو ب فامیلام احترام نمیذاری.

منم گفتم عین ادم بیان احترام بذارم ن اینک بزن پی عشق و حال من بچشونو بگیرم

الانم از خونه زد بیرون

شام جوجه گذاشتم 😕😕