2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبع سرت سرد شده 

وهم هسش جدی نگیر 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
طبقه بالایی خونه بغلی وقتی صندلیش رو میکشه تو خونه ما صدای ناله بچه میاد اولا پرام می‌ریخت از ترس بع ...

اها   مرسی  ولی تو ویلا بودیم تو روستا آدم کم زندکی می کنه اینجا

اها مرسی ولی تو ویلا بودیم تو روستا آدم کم زندکی می کنه اینجا

یه چیزی بوده فکر کردی صدای خنده هست .

ما هم تازه اومدیم توی این خونه اولا می ترسیدم اما چون به چیزای ماورایی اعتقاد نداشتم خوب دقت کردم متوجه شدم جالبه یه بار که صدا اومد به شوهرم گفتم صدای چی بود گفتم پسرم داره گریه میکنه؟گفتم نه بابا صندلی همسایه هست 

یه چیزی بوده فکر کردی صدای خنده هست .ما هم تازه اومدیم توی این خونه اولا می ترسیدم اما چون به چیزای ...

مرسی از کمکت  دیشب ترسیده بودم  از کنار شوهرم اونور نمی رفتم   یه سر به تایپیک هاتم زدم با اجازه 

اگ زیاد سر ب ویلاتون نمیزنین این چیزا رو دیدنو شنیدن طبیعیه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿