2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم به شوهرم گفته

2927 بازدید | 133 پست

بچه ها با مادرشوهرم دعوام شده خیلی ادم بیشعوریه بهم میگه بخاطر نوه هام به پسرم هیچی نمیگم

بعد شوهرم که اومد خونه بهش گفتم خسته نباشی داد زد گف چه گوهی خوردی؟ چه حرف هایی زدی به مامانم؟؟ 

خدا شاهده بهم گفته بود پنجره هات خیلی کثیفه منم بهش گفتم فقط میایم خونه ترو تمیز میکنیم اصلا وقت نمیکنم بیام خونه خودمو تمیز کنم

اینم فک کنم بهش برخورده بود همینو به شوهرم گفتم گف دروغ نگو مادرم گفته ظرفا رو بشور تو گفتی خودت بشور

بی شخصیت حرف منو ۱۰ تا گذاشته روش به شوهرم گفته 

الانم. بچه هامو برداشتم رفتم خونه بابام چیکار کنم؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی خونه بابات بمون تا بیاد دنبالت

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان برداشتی رفتی دیگ دیگ چیکار کنم چیه دیگ هر کاری میخواستی بکنی کردیینی تو هر روز میری خونه مادرشو ...

تا الان هرچی سکوت میکردم به خاطر این دوتا بچم بود ولی دیگ بسه

دیگه هیچ وقت خونه مادرشوهرت نرو بهونه خوبی گیرت اومده ،بهش زنگ بزن بگو زندگیمو خراب کردی ،حالا آروم ...

عزیزم من شوهرم الویتش با مامانشه من هرچی بگم ده تا میزاره روش به شوهرم میگه ولی شوهرم منو باور نمیکنه مشکل اینجاست