2777
2789

میخوام گوشی شیائومی بخرم خودم سامسونگ دارم الان ۴ ساله استفاده میکنم a21s تا حالا هم مشکلی نداشته حالا میخوام شیائومی بخرم به خاطر دوربین خوبش و حافظه داخلی بالا و شارژش زود پر میشه شنیدم

لطفا تجربتونو بیاین بگین 

مامان آراز و دنیز😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سامسونگ دارم همسرم شیامی 

تجربه من اینه سامسونگ بهتره شارژ شیامی زود تموم میشه صفحش اس دی هست خیلی چشم ها رو ادیت میکنه کار با سامسونگ هم راحتره چند تا از دوستای  همسرم گوشی میفروشن من خواستم گوشی بخرم همسرم از هر کدوم پرسید بهش پیشنهاد دادن سامسونگ بگیر 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من دارم راضیم سریع شارژ میشه در حد ۳دقیقه

عوصش زود هم تموم میشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره