2777
2789
عنوان

حامله استرس گرفتم شدید میشه بیایین

158 بازدید | 12 پست

خانمها میگن یه کاربری ب اسم وقیح هنوز فعاله عکسهارو با نام کاربری میزاره من قبلا کلی عکس گذاشتم بدبخت شدم من که کلی هم تاپیک خصوصی انقد استرس گرفتم میترسم برم پیشش رو فالو کنم حامله هم هستم خدا لعنتش کنه کسی اینستاش رو فالو نداره برام شات بفرسته عکس منم هست یان 

درخواست قبول نمیکنه لعنتی

منم قبلنا توی سایت عکس گذاشته بودم.

ولی خوب به کتف هیچکس نبود منم هرکاری کردم کسی کاری نکرد

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش

کاری که میشه کرد حاشا کردنه. اگرم باشه بگو من نمیدونم، لابد هکم کرده و.. ته تهشم به پلیس فتا شکایت میکنی.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نگران نباشکاری که میشه کرد حاشا کردنه. اگرم باشه بگو من نمیدونم، لابد هکم کرده و.. ته تهشم به پلیس ف ...

عکدام عکسایی بود ک خودم میزاشتم اینستام پوشیدس و مهم نیس بابت اینکه نام کاربری میزاره ترسیدم از تاپیک هام 

اما اینستاش هست

تو اینستاش چیزی از اینجا نمیزاره

بعدم پیجش پرایوته چیزیم بزاره شخص خاصی نمیبینه چون نه اکسپلور میره نه شر میشه

بعدم مگه عهد تیرکمون شاهه حالا بزاره هم چی میشه مگه

خانم شما بارداری خیلی بیشتر از اینا واسه احساساتت ارزش قائل باش ذهنتو سر اسکلایی مثل وقیح به هم نریز

عکدام عکسایی بود ک خودم میزاشتم اینستام پوشیدس و مهم نیس بابت اینکه نام کاربری میزاره ترسیدم از تاپی ...

نگران نباش

الکی نیست کسی ی غلطی بکنه و بتونه از زیرش در بره

به چیزای خوب و مثبت فک کن. و ب قول مادربزرگم لعنت بفرست بر شیطون

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تو اینستاش چیزی از اینجا نمیزارهبعدم پیجش پرایوته چیزیم بزاره شخص خاصی نمیبینه چون نه اکسپلور میره ن ...

ببین عزیزم عکسش مهم نیس نام کاربری میزاره میگن بخاطره تاپیک هام میترسم هرچند تاپیک هایی که دوستم زده بود رو پاک کردم اما بازم میترسم راجع خانواده و اینا تاپیک دارم 

ببین عزیزم عکسش مهم نیس نام کاربری میزاره میگن بخاطره تاپیک هام میترسم هرچند تاپیک هایی که دوستم زده ...

نه میگم‌ که اصلا دیگه فعال نیست 

عکسایی هم که میزاشته عکسایی بودن که ارزش پخش شدن داشته باشن مثلا بی حجاب یا عکس بدن

عکسای عادی نمیزاشته