من دیروز انجام دادم شما بدش درد داشتید؟چه کارهایی بعدش کردید؟
❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
تا ۳،۴ روز بعدش روزی ی ق نشاسته تو نصف فنجون اب میریختم میخوردمکار سنگین نکردم
ممنونم تا چند روز استراحت داشتین درد نداشتین؟
❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی انجام دادم اومدم خونه تا فردلش اصلا تکون نخوردمبعدشم زیاد کار انجام ندادمدرد هم اتفاقا داشتم مخ ...
خیلی ممنون از جوابت لطف کردین
تا ۳،۴ روز بعدش روزی ی ق نشاسته تو نصف فنجون اب میریختم میخوردمکار سنگین نکردم
نشاسته گل منظورتونه؟