2777
2789

سینتو کامل بذار دهنش 

بعدم با دستت نگهش دار که اذیت نشه فکش

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تا سینتو زخم نکرده برو مشاور شیردهی اونجا کامل یادت میدن بچه رو هم با خودت ببر تا آموزشت بدن اینجا ما هرچی بگیم یاد نمیگیری 

اگه سینت زخم شد درد وحشتناکی داره شاید حتی دیگه نتونی شیردهی موفقی داشته باشی 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ببین تا سینتو زخم نکرده برو مشاور شیردهی اونجا کامل یادت میدن بچه رو هم با خودت ببر تا آموزشت بدن ای ...

آخخخخخ اون سوزش یهو یادم اومد مو به تنم سیخ شد 

راست میگن این دوستمون استاتر برو مشاور شیردهی 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آخخخخخ اون سوزش یهو یادم اومد مو به تنم سیخ شد راست میگن این دوستمون استاتر برو مشاور شیردهی

خودم دردشو کشیدم سینه هام زخم شد عفونت کرد شیرش خارج نشد سینه هام پر از آبسه شد که حالم به شدت بد بود مرگ رو جلو چشم خودم میدیدم گفتن باید بری اتاق عمل ولی نرفتم هزارتا درمان خانگی انجام دادم تا عفونتش خارج شد شیر سینم دراومد یه بدبختی کشیدم سر همین شقاق سینه که نگو هنوز که هنوزه بدنم میلرزه بهش فکر میکنم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚