2777
2789

من عمل کردم قوس ندارم میشه سوهان کشی کنم? قوس دار میشه یا باید عمل مجدد کنم؟؟ دو ماهه قوس ندارم ممکنه در بیاد یا نه دیگه!؟ 

ممنون میشم جواب منو بدبد. 

آره با بی‌حسی برات انجام میدن مامانم می‌خواست انجام بده ولی ترسید از دردش و اینا با اینکه بی‌حسی می‌زد گفت می‌ترسم دیگه انجام نداد

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه دو ماه هست که عمل کردین خیلی زوده برای قضاوت و دکترتون هم دست به بینیتون نمیزنه به این زودی.

اما در کل بله با سوهان‌کشی میشه قوس داد به بینی.

حتی واسه مواردی مثل قوز هم دکترها می‌گن یک سال زمان بدین، دیگه خیییلی زود به قوز دست بزنن شش ماه هست. خود من یه قوز ریز داشتم روی بینیم که واقعا هم مقصر دکترم نبود و در اثر جوش خوردن استخون به وجود اومده بود، اون رو بعد از یک سال سوهان کشیدم. 

خودت گفتی فانتزی و عروسکی میخای؟ شاید حساس شدی دوست داشتی عکس بزار منم میزارم

والا من عکس گذاشتم تاپیک قبلی هام هس دوست دارم الان بزارم ولی سایت خرابه عکس یک ساعت بعد منتشر میشه 

تو تاپیکم ببین اونجا که زدم قوس نداره صفحه ی قبلی تاپیک هامه عکس گذاشتم. من گفتم نیمه فانتزی.. 

بعضیا میگن فقط برا استخوان اضافی میکنن برا قوس نمیکنن

ببین وقتی برای استخوان اضافی تراش میدن ۱۰۰ دیگه برای قوسم می‌تونن انجام بدن دیگه از دکترت بپرسی خیلی بهتر راهنمایت می‌کنه

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

اگه تازه دو ماه هست که عمل کردین خیلی زوده برای قضاوت و دکترتون هم دست به بینیتون نمیزنه به این زودی ...

من دکتری که میرم اخلاقش خیلی گنده. قوس ندارم اصلا نمیدونم چی کنم. تاپیک قبلی ها عکس بینی ام رو گذاشتم

پس تا یک سال نمیتونم کاری کنم نه؟ 

ببین وقتی برای استخوان اضافی تراش میدن ۱۰۰ دیگه برای قوسم می‌تونن انجام بدن دیگه از دکترت بپرسی خیلی ...

دکترم اخلاقش گنده. بهش بگم میگه من کاره خودمو کردم اونوق من چکار کنم؟؟ دکتر های دیگه هم مال دکتر دیگه رو دست نمیزنن..