2777
2789
عنوان

با دیدن این صحنه دلم ریش ریش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 33 پست
منم چند روز پیش یه پسر بچه حدود ۴ ساله دیدم گذاشته بودنش کنار پیاده رو یه پتو رو پاش انداخته بودن دا ...

اره دقیقا همین دختر بچه هم اصلا کاری ب پول نداشت 

حواسش فقط خوراکیاش بود

کاش میتونستم سرپرستی اون دختر بچه رو بکنم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا همین دختر بچه هم اصلا کاری ب پول نداشت حواسش فقط خوراکیاش بودکاش میتونستم سرپرستی اون دختر ...

مگه یکی دوتا هستن تهران اینقدر زیاده که حد نداره 😔

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

اره میدونم 

یهو بچه جلوم میومد عمو تو رو خدا یدونه بخر 

منم ک دلم طاقت نمیاورد همشو میگرفتم

الان کلی ادامش و خرت و پرت تو دستمه 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

اره میدونم یهو بچه جلوم میومد عمو تو رو خدا یدونه بخر منم ک دلم طاقت نمیاورد همشو میگرفتمالان کلی اد ...

خدا خیرت بده دلشو شاد کردی🥹🥹

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من میخواستم بخاطر کارم بیام تهران اما با این صحنه ها دو روز من منگ بودم

دوستم میگفت برای مردمش دیگه عادیه 

گفتم ولی واس ما نیست

منصرف شدم و تصمیم گرفتم شهر خودمون زندگی‌کنم

من میخواستم بخاطر کارم بیام تهران اما با این صحنه ها دو روز من منگ بودمدوستم میگفت برای مردمش دیگه ع ...

پس ماها چی بگیم تو خیابون میریم کلی بچه میبینیم دارن تو سرما گدایی می کنن یا کلی آدم با سر و وضع نامناسب دارن زباله گردی می کنن از کارتون خواب ها که نگم برات 

هییی خدا خودت کمکمون کن😭😭

پس ماها چی بگیم تو خیابون میریم کلی بچه میبینیم دارن تو سرما گدایی می کنن یا کلی آدم با سر و وضع نام ...

اره من سال 86 اومده بودم تهران بچه بودم اون زمان

بعد بخاطر قرار کاری قرار شد بریم تهران عجیب بود این چیزا برام خیلی ناراحت شدم 

کاش میتونستم برای همشون کاری کنم

منم چند روز پیش یه پسر بچه حدود ۴ ساله دیدم گذاشته بودنش کنار پیاده رو یه پتو رو پاش انداخته بودن دا ...

واقعا گریم گرفت الان 😭بااین مطلبتون، بچم توبغلمه، چه فرقی دارن بابچه هامون، فک کردم یه لحظه بچه خودم باشه😭گناه دارن، خدالعنت کنه مسببشونو، پدرومادرشونو

والا من از شهر دیگه اومده بودم شهر ما از این چیزا نیست برام خیلی غیر عادی بود واقعا خیلی گناهه پلیس ...

چی بگم که دلم پُر از حرفه و متاسفانه نمیشه حرفی بزنم چون تعلیق میشم و این پنجمین کاربریمه و دیگه خط ندارم 

چی بگم که دلم پُر از حرفه و متاسفانه نمیشه حرفی بزنم چون تعلیق میشم و این پنجمین کاربریمه و دیگه خط ...

خب پس نگین

گفتم به زورنمیتونید آدما رو نگه دارید اگه کسی قسمتتون باشه میمونه اگه نباشه میره همین

اوکی 

اما شما ک خبر ندارین 

من چیکار کردم فقط دیووونه وار دوستش دارم

همین 

با همه دوستاش علیه من شدن دشمن شدن انگار مثلا من چیکار کردم