2777
2789

من انجام دادم پری ام کمی تنظیم شد اما باردار نشدم هنو متاسفانه💔💔💔💔

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چی بود گلمزیرنظر متخصص انجام دادی؟

تنبلی. و هنوزم دارم 

اره من زیر نظر همه دکتری بودم سنتی و زنان و...

اخرش موندم تو حسرت نی نی 

تو نی نی سایت ول میچرخم حالم بهتر شه

شما هم که مثل من چشم انتظاری که...💔

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

تنبلی. و هنوزم دارم اره من زیر نظر همه دکتری بودم سنتی و زنان و...اخرش موندم تو حسرت نی نی تو نی نی ...

اره عزیزم من ای یو ایم کردم این ماه منفی شد

چندساله منتظری

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
اره عزیزم من ای یو ایم کردم این ماه منفی شدچندساله منتظری

۱سال.

چند بار ای یو ای کردی؟

من دیگه چیزی بع ۳۵سالگیم نمونده نگرانم نگران خیلی.

مشکلت چیه؟تنبلی؟

۱سال.چند بار ای یو ای کردی؟من دیگه چیزی بع ۳۵سالگیم نمونده نگرانم نگران خیلی.مشکلت چیه؟تنبلی؟

من ی بار 

چهارساله باردار نشد25سالمه

ی بار 

بچه نداری کلا

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
من ی بار چهارساله باردار نشد25سالمهی بار بچه نداری کلا

نه ندارم اصلا 🥲😢😫😖😰😨