2777
2789
عنوان

نظرتون در باره خواستگار

732 بازدید | 100 پست

سلام دوستان 

خواستگاری برای دوستم اومده ک ایشون ۹ سال بزرگتر از دوستم هست دوستم ۳۰ و ایشون ۳۹ ..

سابقه ازدواج دارن ولی دوستم مجرده ایشون به لحاظ ثروت و موقعیت و تحصیلات از دوستم بالاترن و خیلی خوب و تو چشمن .. دوستم هم ب این لحاظا خوبه ولی خواستگارشون بالاتره..

اخلاق اقا اینطوره که میگه تو زندگیمون هر حرفی من زدم باید بگی چشم و دلیلشم نپرسی و حرف حرف منه فقط 

به لحاظ مالی هم میگن اگه کار کنی برای خودت پول نمیدم بهت و فقط خرجی خونه میدم ... تیکه جهاز نمیدم و مهریه هم ۱۴ تا و اگر پدرت قبول نکنه ۱۱۴ بشه ببخش بعدش از طرفیم خیلیی مهربون رفتار میکنه با دوستم و صبور ب نظر میرسه نظرتون چیه؟

نظر خوبی ندارم :/

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

زندی مشترک اسمش با خودشه. یعنی چی که هر حرفی من زدم باید بگی چشم و دلیلشم نپرسی و حرف حرف منه!! 

باید با هم هر دو شخص حرف بزنن و هردو در موردش تصمیم بگیرن.

اسیر که نیستن

انقدر هم رویه مهریه تاکید دارن که انگار میخوان استفاده خودشون و بکنن و بعدش طلاق!! 

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

زندی مشترک اسمش با خودشه. یعنی چی که هر حرفی من زدم باید بگی چشم و دلیلشم نپرسی و حرف حرف منه!! باید ...

اتفاقا بهش گفته چرا انقدر میترسی از مهریه گفته بخاطر سابقه خانوما

اتفاقا بهش گفته چرا انقدر میترسی از مهریه گفته بخاطر سابقه خانوما

عزیزم بخش اول که گفتم بخش مهمش هست.

و اینکه انقدر زود اعتماد نکنه. یسری مرد ها هستن این حرف و یاد گرفتن و فقط میگنش

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

منفی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته