2777
2789
عنوان

لعنت به مادری که اه اعصابم خورد شد

257 بازدید | 18 پست

یادم افتاد چند وقت پیش بچه هارو بردم آزمایش خون 

فقط پسرم کوچیکم یکم گریه کرد که اونم نشد بغل باباش اروم شد 

از اون طرف 

یک خانواده واسه پسرشون اومدن 

بچه نرده پله رو گرفته بود روی زمین اونم جلوی جمع بچرو با کتک می‌کشیدن جلوی جمع!

جلوی اون همه آدم 

آخرم دست و پاشو گرفتن به زور 

تازه به من میگه خانم میای کمک؟

بابا چه مرگتونه 

مگه بچه چیکارتون کردن سیاه و کبودش کردن انقدر کتک زدن 

یک آزمایش خونه دیگه امروز نشد فردا بیارید 

امادش کنید بعد 

اخه لعنت بهتون این چه کاریه

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

ما هم داداشمون بردیم آزمایش انقد منو زده بود کل دستم جای ناخن و کنده کنده بود بعد تو ماشینم جیغ میزد به بابام میگفت اینو بزن 😂😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کتک زدن موافق نیستم ولی یه وقت هست گیرافتادی تو یه زمان خاصی باید یه کاری انجام بشه بچه بخواد بدقلقی کنه دیگه مصیبته 

بعدم از کجا می دونی چند روز درگیر نبودن و بار اولش بوده؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
با کتک زدن موافق نیستم ولی یه وقت هست گیرافتادی تو یه زمان خاصی باید یه کاری انجام بشه بچه بخواد بدق ...

نمیتونن بچه رو آروم کنن؟

ببرن جایی که مخصوص اطفال باشه 

فضاش قشنگ باشه بچه خوشش بیاد 

حالا بچه بدبخت جواب ازمایشش سالمه اما جای کوفتگی هاش یک ماه میمونه!°°°°

بچه ای که خانوادش با این مکافات بردنش برای آز قطعا یه مشکلی داشته وگرنه برای یه چکاپ ساده پدر و مادر خودشونو تو این موقعیت قرار نمیدن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بچه ای که خانوادش با این مکافات بردنش برای آز قطعا یه مشکلی داشته وگرنه برای یه چکاپ ساده پدر و مادر ...

قبول دارم 

وای حداقل ببرش بیرون آرومش کن 

دیگه بچه رو جلوی این همه آدم روی زمین نمیکشن که

نمیتونن بچه رو آروم کنن؟ببرن جایی که مخصوص اطفال باشه فضاش قشنگ باشه بچه خوشش بیاد

میگم که خیلی وقتا بحث زمان مهمتره ما که تو موقعیت اونا نیستیم 

ولی برای خودم خیلی پیش اومده به خاطر شرایط کاری کنم که اصلا فکر نمی کروم یه روزی ازم سر بزنه

میگم که خیلی وقتا بحث زمان مهمتره ما که تو موقعیت اونا نیستیم ولی برای خودم خیلی پیش اومده به خاطر ش ...

احتماً میدم بچه رو وقتی کار بد میکرده از دکتر میترسوندن که اینطوری شده

نمیخوام بگم کتک زدن کار درستیه اما تو قضاوت نکن

بچه با بچه فرق داره

شرایط مادر با مادر فرق داره

حال روحی آدم ها باهم فرق داره

تو میتونستی بری جلو با بچه آروم دوست شی یا اینکه چشماتو ببندی و بری و براشون آرامش طلب کنی

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
نمیخوام بگم کتک زدن کار درستیه اما تو قضاوت نکنبچه با بچه فرق دارهشرایط مادر با مادر فرق دارهحال روح ...

اصلا نمیدونم دست خودم‌نبود 

دلم میخواست برم جلو بچه رو یکم بغل کنم آرومش کنم