2777
2789

اگه بفهمید که بچه مربی مهد یا پیش دبستانی خوراکی بچه ها رو میگیره میخوره عکس العمل نشون میدید یا نه؟ البته اون بچه کلاس سوم یا چهارم دبستان باشه و زور بگه به بچه ها چون مادرش معلمه مهد هست 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
حتما واکنش نشون میدم

خب منم به مربی پیام دادم یکی از بچه ها خوراکی بچمو میگیره 

میگه نه من خودم خوراکیشو باز میکنم میدم بهش 

یعنی اشتباه کردم البته فقط میخواستم به بچم زور نگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم به مربی پیام دادم یکی از بچه ها خوراکی بچمو میگیره میگه نه من خودم خوراکیشو باز میکنم میدم به ...

بگو بچم میگه یکی ازم میگیره مطمعنم که الکی نمیگه .اینطوری شاید جلو بچشو‌ بگیره.به نظرت می‌دونه کار بچشه؟

ششمین کاربری 😒

برخورد میکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بگو بچم میگه یکی ازم میگیره مطمعنم که الکی نمیگه .اینطوری شاید جلو بچشو‌ بگیره.به نظرت می‌دونه کار ب ...

بله فکر کنم میدونه الان بهش تو چت گفتم یکی از بچه ها دیگه روم نشد بگم بچه خودت که هشدار داده باشم

خوب کردی .به بچت یاد بده خوراکیشو به بقیه نده به زور

آره همیشه بهش میگم به زور نباید بدی ولی خب  اونم مثل خودم خجالتیه خیلی بده این اخلاقم

روی خودت کار کن بخاطر بچت .بزرگ بشه حقشو میخورن

در مورد بچم خیلی حساسم همیشه سعی کردم در این مورد خجالت نکشم و گاهی موفق بودم😅

خب منم به مربی پیام دادم یکی از بچه ها خوراکی بچمو میگیره میگه نه من خودم خوراکیشو باز میکنم میدم به ...

سلام گلم خوبین الحمدلله اون تاپیک راجب کرم ضدآفتاب بود قفل بود برا همین زیر این پست مزاحم شدم ببخش کرم ضدآفتاب بیودرما زدین خوب بود راضین ؟؟!برا پوست چرب خوبه و کرم رنگیش خوبه برا پوست سبزه روشن  لطف میکنین جواب بدین ؟!

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

سلام گلم خوبین الحمدلله اون تاپیک راجب کرم ضدآفتاب بود قفل بود برا همین زیر این پست مزاحم شدم ببخش ک ...

سلام عزیزم خواهش میکنم نه من راضی نبودم استفاده نکردم هنوز مونده از پارسال رنگش سفیده بعد از چند دقیقه بهتر میشه رو پوست دیگه پوستم چربه ولی این کرم رو صورتم پوسته پوسته میشد فقط حجمش نسبت به قیمتش خیلی زیاده بوشم دوست نداشتم

سلام عزیزم خواهش میکنم نه من راضی نبودم استفاده نکردم هنوز مونده از پارسال رنگش سفیده بعد از چند دقی ...

منم پوستم چربه نمیدونم چی بگیرم ک نماسه جذب شه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله