2777
2789

والا هیچ 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عع خب چیکارا میکنی،در چه حالی ؟درس میخونی؟کار میکنی؟من که اندازه یه زن 33 ساله زندگی کردم😂🤦‍♀️😔

عزیزدلم🥺🩵🤣

آره گلم درس میخونم ،دانشجوی مهندسی صنایع هستم الان فاصله بین دو ترم 

چرا زن ۳۳ ساله؟متاهل شدی؟

عزیزدلم🥺🩵🤣آره گلم درس میخونم ،دانشجوی مهندسی صنایع هستم الان فاصله بین دو ترم چرا زن ۳۳ ساله؟متاه ...

عع لیسانس یا فوق؟

منم لیسانس حسابداری دارم

اره هم ازدواج کردم هم بچه دار شدم هم طلاق گرفتم😂🤦‍♀️

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

عع لیسانس یا فوق؟منم لیسانس حسابداری دارماره هم ازدواج کردم هم بچه دار شدم هم طلاق گرفتم😂🤦‍♀️

لیسانس ، من توی زمینه درس اصلاااا ثبات ندارم ،سومین رشته ایه که عوض کردم 🫣

خواهر همشو کنار اومدم فقط بهم بگو این همه سرعت توی بچه دار شدن ،لامصب تو خودت الان بچه ای 

خدا حفظش کنه دختره؟🥺

منم عاشق بچه ام ،اگه یه روز قبول کنم ازدواج کنم فقط به خاطر اینه که دوست دارم یدونه دختر داشته باشم 

لیسانس ، من توی زمینه درس اصلاااا ثبات ندارم ،سومین رشته ایه که عوض کردم 🫣خواهر همشو کنار اومدم فقط ...

اصلا برنامه بچه دار شدن نداشتم 

مردشور اون قرصو ببرن🤦‍♀️🤦‍♀️

نه پسره فروردین دو سالش میشه

میگم کلا رو دور تند زندگی میکنم

لیسانس ، من توی زمینه درس اصلاااا ثبات ندارم ،سومین رشته ایه که عوض کردم 🫣خواهر همشو کنار اومدم فقط ...

اون رشته های قبلی چی بود؟😁