2777
2789
عنوان

شروع دوباره کنکور

210 بازدید | 34 پست

امسال سال چهارمم واسه فرهنگیان میخونم دیگه نایی ندارم واقعا دو ماه خوندم سه هفته ای ول کردم الان دوباره میخام بخونم واسم دعا کنید امسال قبول بشم دوبار فقط بخاطر مصاحبه رد شدم 💚

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم انشاءالله قبول بشی منم سال اولمه پارسال مصاحبه ردم کردن امیدوارم امسال با هم قبول شیم میای با هم بخونیم ؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

انشالله عزیزمبه کسی نگو تازه میخوای شروع کنی که فقط حرفای ناامید کننده میشنویفقط بخون

وای نه اصلا پارسال یک هفته کارم گریه بود چون همه خبر داشتن

سلام عزیزم ایشالا قبول میشیحالا ی سوال چرا اینقدررر برات مهمه حتما فرهنگیان شاید برات خوب نباشه حکمت ...

اخه تنهادلیل اینکه اومدم انسانی همین رشته بود واقعا از بچگی عاشقش بودم

۵

دوباره ازت مصاحبه نمی گرفتن؟

عجیبه دوبار همین کد رو خوردی؟؟

اگه تراز کنکورت بالا میبود صدرصد باید اعتراض میزدی و قبولت میکردن

والا کد 6 با تراز گزینش 8500رو رد کردن😂بخاطر کنکور 

اینا تکلیفشون معلوم نیست

🎀😶

عزیزم انشاءالله قبول بشی منم سال اولمه پارسال مصاحبه ردم کردن امیدوارم امسال با هم قبول شیم میای با ...

انشالله شماهم 

اره چرا که نه

اخه تنهادلیل اینکه اومدم انسانی همین رشته بود واقعا از بچگی عاشقش بودم

منم انسانیم

خب عزیزم روزگار همیشه باب میل ما نیست🙃

درسته بایر تلاش کنی ولی ی سال نشد سال بعد اگه نشد دیگه حتما خدا خودش بیشتر میدونه

به خدا هی وقتتو تلف میکنی و بزرگ تر میشی و زده میشی

ولی این بارم امتحان کن برا اردیبهشت چیزی نمونده پناه بر خدا

دوباره ازت مصاحبه نمی گرفتن؟عجیبه دوبار همین کد رو خوردی؟؟اگه تراز کنکورت بالا میبود صدرصد باید اعتر ...

هیچ خبری ازشون نشد امسالم همینطور دوتا از دوستام قبول شدن ولی من هیچی ترازم سال ۱۴۰۱ هیچی بلد نبودن سال اولم بود خوب نخوندم شد ۶۵۰۰ سال ۴۰۲ کنکور تیر ۸۲۰۰ شدم ۴۰۳ هم تراز کنکورم ۸۶۰۰ شد ولی بازم کارنامه دیدم کد خوردم