2777
2789
عنوان

كمككككك گوش درد

669 بازدید | 37 پست

بچه ها كسي تجربه اي داره؟؟ از پنج شنبه دارم ميميرم از گوش درد، رفتم دكتر شستشو داد و گفت عفونت كرده آنتي بيوتيك داده دارم ميخورم الان شده ٤ روز بهتر نشده كه هيچ كامل نميشنوم ديگه از درد دارم ميميرم ، يني باز برم دكتر؟؟ نكنه كلا كر بشم

من گوشام بخاطر سینوزیتم جرم میبنده

ب حدی جرم زیاد میشه ک نمیشنوم

بهم قطره گلیسیرین فنیکه داد

نمیدونم برا شما هم ب درد میخوره یا نه😓

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درد هم ميگيره؟؟

من اگ ب گوشام دست میزدم یا گوش پاک کن میزدم درد میومد

اما این دفعه فقط دارم قطره میریزم. اصلا دست نمیزنم بهش با اینک الان گوشم پر از جرمه

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

آنتی بیوتیک چی میخوری؟من هم گوشم عفونت کرده بود کلا کیپ شده بودهیچی نمیشنیدم سه مرتبه شستشو داد برام یه قطره بهم داد با قرص آموکسی کلاو هر ۸ساعت خوردم خوب شدم نگران نباش عزیزم خوب میشی

الهی و ربی من لی غیرک. 
شما احتمالا دیگه نباید بزاری آب بره تو گوشت،فامیل مام اینجوریه،همش پنبه وازلین میزاره قبل حموم

اره دكتر هم گفت اما الان دارم ميميرم انقدر مسكن خوردم گيج ميزنم اما بي فايده

آنتی بیوتیک چی میخوری؟من هم گوشم عفونت کرده بود کلا کیپ شده بودهیچی نمیشنیدم سه مرتبه شستشو داد برام ...

درد هم داشتي؟؟ درد خيلي شديد كه بزنه به فك و گردن

درد هم داشتي؟؟ درد خيلي شديد كه بزنه به فك و گردن

گوشت عفونت کرده،،برای منم عفونت کرده بود زده بود به فکم،کانال گوشم تنگ شده بود از بس ورم کرده بود،دکتر عفونت های گوشمو کشید، یه باند باریک که چرب شده بود گذاشت تو گوشم تا کانال گشاد بشه گفت 24ساعت بمونه،،بعد از 24ساعت قطره کلوتریمازول شروع شد،،،کپسول خشک کننده هم داد