2777
2789
عنوان

كمككككك گوش درد

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 37 پست
آموكسي سيلين ميخورم، ميترسم كر شم به خدا، فعلا كه اين گوشم كامل نميشنوه

منم داشتم از درد میمردم دکتر هی داروهای آنتی بیوتیک قوی میداد بهم اما افاقه نمیکرد.هم نمیشنیدم هم از شدت درد همش گریه میکردم تا اینکه دکترمو عوض کردم.منو خوابوند رو تخت با دستگاه ساکشن همه عفونتارو کشید بیرون .شسشتو بیشتر باعث عفونت و درده اما ساکشن عالیه.همون لحظه تو مطب خوب شدم وای انگار دوباره متولد شدم.بعدش یکی دو تا قطره داد فقط 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
اره دكتر هم گفت اما الان دارم ميميرم انقدر مسكن خوردم گيج ميزنم اما بي فايده

فردا حتما برو دکتر گوشتو ساکشن کنه درجا خوب میشی

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااي چه خوب مرسي كاش ميشد الان برم يني دارم جوون ميدم باور كن

اگه میتونی برو

اگر مشهد هستی برو پیش دکتر حسن ناهیدی،منم چهارشنبه گوش درد شدید داشتم.الان خیلی خیلی بهترم .

عزیزم منم مشهدم کجا هست مطبشون چی داد بهت دارو 

منم گووشم خیلی درد میکنه یعنی همش دلم میخاد گوش پاک کن تمیزش کنم بعد درد میگیره خیلی

عزیزم منم مشهدم کجا هست مطبشون چی داد بهت دارو  منم گووشم خیلی درد میکنه یعنی همش دلم می ...

من چون سابقه گوش درد داشتم.داروهام شاید عمومی نباشه.ولی نکته اول گفت شستشوی گوش کار اشتباهیه،الان چون عفونت گوشم از دندون و سینوسی بود .و داغون بودم دوتا پنی سیلیین _شیاف مسکن افیکلوناک۱۰۰هر۱۲ساعت.یه آمپول مسکن _کواموکسی کلاو۵۰۰/۱۲۵و...من برای معالجه اندو که رفتم دردم قطع شد.قبلا هم که پیشش رفتم هیچ دکتری درست جواب نداد یه قطره داد یادم نمیاد چی بود بعد دو ماه گوش دردم تموم شد.من که خیلی ازش راضیم.انشالله شمام حالتون بهتر بشه.