2777
2789

سلام دوستان عیدتون مبارک💚 التماس دعا

این داستانو از دیشبِ دارم سعی میکنم بذارم یه حساب کاربریمم بخاطرش از دست دادم نینی ساییت نفرین به روح شیطانیت😂

حتما تا انتها بخونید این داستان واقعی و بسیار زیباست.

داستان از یک امتحان خاص شروع شد... 

تمامی ملائک به فراخور جایگاهشان نوعی آزمایش میشدند و هرکس مردود میشد بالهایش شکسته و به زمین مردود میشد..... 

صلصائیل فرشته‌ی بازیگوشی بود که در یک امتحان الهی ترک اولا کرد و بالهایش شکست و به زمین تبعید شد  او ۷۰۰ سال در زمین به توبه و استغفار مشغول شد

تا اینکه روزی از ایام شعبان صفی از ملائکه را در آسمان دید که به زمین می‌آمدند..... 

جبرئیل میکائیل عزرائیل و اسرافیل به همراه ۱۲۸هزار فرشته از عرش به سمت مدینه میرفتند..... 

صلصائیل با التماس جبرائیل را صدا زد و گفت" چه خبر است کجا میروید؟" 

جبرائیل گفت:" سه شعبان از و به زودی ثارالله به دنیا می‌آید همه موظفیم به دیدار دختر رسول خدا برویم و به ایشان تبریک بگوییم."

صلصائیل التماس کرد من را با خود ببرید

عزرائیل مخالفت کرد اما با توصیه میکائیل (فرشته ‌ی مامور روزی) جبرئیل قبول کرد که او نیز با آنها به مدینه رود؛  صلصائیل امیدوار بود و دل شکسته حالا همه منتظر نزول حسین به زمین بودند... 

همه‌ی اولیا و صلحا و شهدا برای دیدار فرزند رسول خدا وارد منزل علی شدند. 

💚 به یکباره نوری عظیم به داخل منزل حضرت نزول کرد و صدای خنده‌ی کودکی که پدرش علی مادرش فاطمه و پدربزرگش محمد بود. جهان را روشن کرد.💫

روح حضرت ابراهیم به کودک نگاه‌کرد و گفت:     "الحمدالله خلق الحسین "

روح حضرت آدم با نگاهی سوال برانگیز علت الحمدالله را پرسید، ابراهیم پاسخ داد...." بخاطر این مولود اکثر فرزندان تو بخشیده خواهند شد"... پس حضرت آدم سجده‌ی شکر کرد 

پس از این روح همه‌ی اولیا و صلحا برای زیارت حسین صف کشیده بودند

میکائیل فرشته‌ی مامور روزی که داشت نور پخش میکرد به مخلوقات گفت هرکس برای حسین اجتماعی بگیرد روزی او خواهد رسید... 

عزرائیل گفت هرکس عاشق حسین باشد جان او را براحتی خواهم گرفت و سختی مرگ را نخواهد کشید....

فرشتگان در حال زیارت حسین بودند که نگاه حضرت زهرا به سمت یک نفر جلب شد فرمود: " او کیست که اینچنین گریه میکند؟ "  عزرائیل پاسخ داد: " سرورم او یک فرشته‌ی گناه کار است که بالهایش از او گرفته شده و مجازات شده." 

حضرت زهرا فرمود: "  اجازه نمیدهم کسی نزد حسین من گریان باشد اما دست خالی مجلس را ترک کند"  بانو نگاهی معنا دار به پیامبر کردند و پیامبر با لبخند به صلصائیل گفت: جلو بیا و خود را به گهواره ی حسین متبرک کن بدان هرکس خود را به حسین نزدیک کند دعای او مستجاب می‌شود.....🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلصائیل به گهواره نزدیک شد و گهواره را بوسید و عرضه داشت :"  سلام برتو ای ثارالله سلام برتو ای نورالله سلام برتو ای فرزند رسول خدا "  به یکباره فضای اتاق پر از نور شد و بال های صلصائیل به او تفضل شد.

صلصائیل پای حسین را بوسید و پرواز کرد

پیامبر به او گفت: هر وقت ناامید از همه جا شدی رو به قبله به حسین سلام بده 💚 

صلصائیل گفت از امروز تا ابد هرکس به حسین سلام بدهد من سلام او را به ایشان میرسانم 

پیامبر لبخند زد و فرمود تو را فطرس نام مینهم چرا که لایق و سزاوار بخششی 

به برکت این مولود شریف از آن روز به بعد هرکس در نزد امام حسین یا مرقد امام حسین زیر گنبد دعائی بکند ان‌شاءالله به مصلحت مستجاب خواهد شد

برام سوال شد که چرا حس کردین این داستان با عقل جور نیست و چرا حس خوبی ندارید به این موضوع

من خودم مذهبی هستم و عاشق ایمه ولی این جور داستان واقعا با منطق جور نیستن و بیشتر آدما را سمت خرافات میبرن .و بخاطر همینه که اینقدرررر خرافات تو دین زیاد شده .و آدما از دین زده میشن..ایمه هم انسان های معمولی هستند فقط معصوم هستند .اگه هم بخایم مقام والاشون را تشریح کنیم بهتر از داستان های واقعی تر و معمولی صحبت کنیم ...آخه مگه فرشته موجود مادی هست که بالش بشکنه و ....خواهشاً به این خرافات ها دامن نزنید بعد هم فرشتگان اختیار ندارن از خودشون که ترک اولی کنن...این حرفا چیه که میزنید هر داستان و خرافاتی را نشر ندید یه کم تفکر کنید ...

من خودم مذهبی هستم و عاشق ایمه ولی این جور داستان واقعا با منطق جور نیستن و بیشتر آدما را سمت خرافات ...

اگر واقعا دوستدار امام حسین هستید پس باید مطالعه کنید راجع بهشون اونوقت دیگه خوندن یه گوشه از کراماتشون براتون اینقدر عجیب نیست که بجای اینکه به این فکر کنید نیاز به مطالعه بیشتر دارید و باید تحقیق کنید برچسب خرافات بزنید

از طرفی به چیزایی که آدما راجع بهش علم ندارن میگن خرافات؛ 

پس دلیل نمیشه چون شما چیزی رو ندیدید وجود نداشته باشه.

اگر فکر میکنید فرشته ها از ماده نیستند پس لازمه بگید از چین.

ائمه انسان هستن و بسیار بزرگ و برکل جهان و تمام موجودات و تمام سیارات امام و رهبر و ولی

مجوز عبور از پل صراط محبت امیرالمومنین هست و خدا فرمود ای پیامبر اگر‌تو نبودی زمین و اسمان را خلق نمیکردم اگر علی نبود تو را خلق نمیکردم و اگر زهرا نبود علی را خلق نمیکردم

اگر به بزرگی و والا مقامی خداتون و ائمه‌اتون شک دارید یا فکر میکنید اونقدر توانا و با عظمت نیستند که چنین چیزی حقیقت داشتخ باشه پس از پرستش اونها دست بردارید