2777
2789

سلام من میخام گواهینامه بگیرم و همه مدارک و اینا رو بردم و دیروز اولین جلسه بود و شرکت کردم ولی یادم رفت همون دیروز گواهی چشم پزشکیمو بگیرم و ببرم و الان آموزشگاه میگه چون تاریخ دیروز نیست دیگه نمیتونی تو کلاسا شرکت کنی و باید بزاری برای ماه بعد آخه مگه یه تاریخ چه اهمیتی داره؟برای شما هم همینطور بود؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بله به شدت سخت گیرن 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این جهت برنامه ریزی هر آموزشگاه متفاوته 

حالا تو هم بزار ماه بعد چه اشکالی داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بله سخت میگیرن بهرحال گواهی نامساصلا تست سلامت روان هم من خوندم که قراره اضافه بشهواقعا لازمه چیه هر ...

آره میدونم لازمه ولی آخه یه روز بعد گواهی رو ببری چه اتفاقی قراره بیفته

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بله سخت میگیرن بهرحال گواهی نامساصلا تست سلامت روان هم من خوندم که قراره اضافه بشهواقعا لازمه چیه هر ...

من قدیم  تتو داشتم گواهینامه گرفتم 

ولی میگن الان سخت گیری میکنن

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

آموزشگاه هم هرچی قانون هست اجرا می‌کنه. مطمئن باش برا اونا همین بهتر بود که شما از این ماه برید که صندلیشون خالی نمونه وقتی ثبت نام کردید . الکی جزو بحث نکنید باهاتون بعداً بدرفتاری میشه