2777
2789
عنوان

خانواده مقایسه گر

85 بازدید | 12 پست

۴۰ ساله شدم 

بچه دارم 

ازدواج کردم 

بهترین دانشگاه درس خوندم 

هیچ وقت هیچی ازشون نخواستم ولی از صبح تا شب دارن ازم ایراد میگیرن 

چقدر بی تفاوت باشم؟ چقدر اهمیت ندم؟ 

تازه دارم میفهمم همه ترسا و اضطرابام از همین حرفاشون بوده 

از رانندگی میترسم از کنفرانس دادن میترسم از خیلی چیزا 

یه مثال از حرفاشون : من ۱۵ ساله ورزش میکنم ، خودم هیکلمو دوست دارم تو باشگاه قدرت بدنیم از همه بالاتره ، دوستام همه ازم تعریف میکنن بعد از دیروز همش میگن چرا تو هیکلت مثل فلانی نیست؟ اون دو ساله باشگاه میره قشنگ فرم گرفته 

میگم دلم میخواد اینجوری باشم ، باز صدبار گفتن این حرفو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلااا اهمیت نده سعی کن کلا ازشون دور باشی و کم ببینیشونب نظر من ک عالی زندگی میکنی و ۱۵ سال ورزش ی ...

متاسفانه نمیشه دور شم هر روز باید ببینمشون 

همه عزت نفسمو گرفتن 

تو هم مقایسه شون کن مامان من این عادت داره چند بار همین حرفها رو به خودش گفتیم حالا دیگه نمیگه ولی ب ...

من اصلا حرف نمیزنم کامل سکوت میکنم ولی درونم نابوده 

بیماری خودایمنی گرفتم 

من اصلا حرف نمیزنم کامل سکوت میکنم ولی درونم نابوده بیماری خودایمنی گرفتم

منم خود ایمنی دارم طوریه که حتی سلام کردن دخترهای همسایه رو مقایسه میکرد با ما الانم همه بچه ها فراری شدن از خونه بی اعتماد به نفس 

منم خود ایمنی دارم طوریه که حتی سلام کردن دخترهای همسایه رو مقایسه میکرد با ما الانم همه بچه ها فرار ...

این بیماری دقیقا از همینه 

الانم همش میگه چرا تو باید انقدر مریض باشی بقیه سالمن؟ همینم داره مقایسه میکنه

این بیماری دقیقا از همینه الانم همش میگه چرا تو باید انقدر مریض باشی بقیه سالمن؟ همینم داره مقایسه م ...

ما کلا دیر ازدواج کردیم بالای 30سال هر روز دعوا میکرد چرا شوهر نمیکنین حالا که بچه ها رفتن ی جور دیگه دعوا راه میندازه 

ما کلا دیر ازدواج کردیم بالای 30سال هر روز دعوا میکرد چرا شوهر نمیکنین حالا که بچه ها رفتن ی جور دیگ ...

باز خداروشکر میتونی دور باشی 

من هر روز باید کنارشون باشم مجبورم 

چندبار ما با بقیه زنها فامیل مقایسش کردیم دهنش بسته شد یکم چون بزرگترن روان واسه مردم نمیزارن داماد خالم بانکیه به خاله اینا خیلی میرسه مدام مقایسه اونو میکنه مادر من خب من روم نمیشه به شوهرم بگم مرغ دستت بگیر بیار خونتون خودم که میرسم بهت مشکل چیه همش چشمش به جیب مردمه 

چندبار ما با بقیه زنها فامیل مقایسش کردیم دهنش بسته شد یکم چون بزرگترن روان واسه مردم نمیزارن داماد ...

حالا اینا پول نمیخوان کمکم میکنن بهم 

همینو هی میزنن تو سر آدم ، میگم نمیخوام نده میگه با دل و جون میدم ولی انننننقدر منت و مقایسه هست که داغون شدم

حالا اینا پول نمیخوان کمکم میکنن بهم همینو هی میزنن تو سر آدم ، میگم نمیخوام نده میگه با دل و جون می ...

میدونم اینم اصلا نیاز نداره ولی مقایسه میکنه دیگه هر روز این چیکار کرد اون چقد درمیاره