2777
2789

صبر کن...وارد ماه چهارم بشی تموم میشه

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه

من اوایل تهوع ندارم...ولی از ماه پنجم به بعد سوزش سردل دارم اسید معده ام می‌کنه بالا الان تو ماه هفتم هستم و بعضی وقت ها شدید سوزش سردل دارم...بارداری همینه دیگه عزیز،مبارکه انشالله به سلامت بگذرونیم ♥️ 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

عهه انگار خودم اینو نوشتم چون هفته ۱۰ ام دقیقا داروها روم اثرنداره خیلی حالم بده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

صبر کن...وارد ماه چهارم بشی تموم میشه

یماه دیگ هنوز مونده چجوری تحمل کنیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من اوایل تهوع ندارم...ولی از ماه پنجم به بعد سوزش سردل دارم اسید معده ام می‌کنه بالا الان تو ماه هفت ...

امپرازول و فاموتیدین استفاده کن

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
😭😭😭😭😭چرا زمان نمیگذره من یک ماهه تو شش هفته ام چطور می‌خواد ۸ماه دیگه هم بگذرونم

دقیقا برای منم سوالع چراانقدر دیرمیگذره