2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

147 بازدید | 26 پست

بچه‌ها بیاین بگین  ، بحران سی سالگی چجوریه ، من الان ۳۱ سالمه ، به شدت بی انگیزه و سردرگم شدم ، حس ترس ناتمام وجودم رو گرفته ، احساس درماندگی دارم ، اصن چیزایی که قبلاً خوشحالم میکرد الان دیگه برام بی معنی شده ، دلم گرفته ، همینجوری دراز کشیدم ، کسی تجربه‌شو داره ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اسی کتاب آمدنم بهره چی بود رو بخون از سایت داداش رضا واقعاً کمکت می‌کنه تو مسیر آرامش توی بزرگسالی کلاً هم به درد آیندت می‌خوره هم به درد دنیا خلاصه اینکه برو دنبال علاقت یه مهارتی که یاد داری همونو پیشرفت کن توش حس اعتماد به نفس حس اینکه مفید هستی بهت دست میده

به چهل سالگیت فکر کن اون وقت میبینی الان دیر نیست حتما اگه ورزش نمیکنی شروع کن به ورزش کردن ، حواست به تغدیت باشه و هر روز حتی شده برای یه خرید کوچیک از خونه برو بیرون تو بهتر شدن روحیه ات خیلی تاثیر داره

ربطی به سن و سال نداره.افسرده شدی

یهو اینجوری شدم ، چند ماه پیش اینجوری شدم ، همش فکر میکردم مریضم ، همه نوع دکتری رفتم گفتن هیچیت نیست ، نمی‌خوام اینجوری باشم ، انگار مغزم خسته‌س 

یهو اینجوری شدم ، چند ماه پیش اینجوری شدم ، همش فکر میکردم مریضم ، همه نوع دکتری رفتم گفتن هیچیت نیس ...

ویتامین و مولتی ویتامین بخر و استفاده کن.چیزی نیست مقطعیه منم چند بار اینجوری شدم.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان