2777
2789
عنوان

فروردین تولد پسرمه جدا شدیم

273 بازدید | 15 پست

فروردین تولد 2 سالگی پسرمه ،همسر سابقم میگه براش تولد بگیریم 

قرار بود بر گردیم به دلایلی منصرف شدم

الان از طرفی میگم دیگه فاصله بگیرم و مثل قبل نباشیم از طرفی خودمم دلم میخواد براش تولد بگیریم ولی کلا خانواده خودم اونقدر اونشکلی نیستن که براشون مهم باشه تولد و اینا

نمی دونم چیکار کنم😔😔

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

تنهایی تولد بگیر

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرینش خانه بازی جایی که حسابی بهش خوش بگذره و بعدش برین شام بخورین 

آخه بچه کوچیک با یه عده آدم بزرگتر از خودش چه حالی میکنه 

امیدوارم این دیدار همه چیزو براتون روبراه کنه

اگه خانواده هاتون جنبه اش رو دارن و حرف و حدیثی پیش نمیاد خیلی هم خوبه که با هم تولد براش بگیرید وقتی بزرگ شد قدر کاری که کردید رو می فهمه. این که با وجود اختلاف بخاطر اون کنار هم ایستادید

:ن قبل طلاق یکی دو بار برای بچه ام خونه مامان تولد گرفتم به شوهرمم گفتم نیومد. اونم خونه مامانش تولد گرفت در حالی که تو یه ساختمان بودیم ولی به من نگفت

بچه ام انقدر گریه کرد که چرا تو نیومدی تولدم

اگه خانواده هاتون جنبه اش رو دارن و حرف و حدیثی پیش نمیاد خیلی هم خوبه که با هم تولد براش بگیرید وقت ...

خانواده خودم که نه

یعنی باهاش مشکل دارن

پدر اونم با من همچین خوب نیست اما گفت خونه اونا بگیریم یعنی با اومدن من اوکین دیگه

نه عزیزم اگه قصد برگشت نداری این کار را نکن بگو یا دو تایی با هم یک روز با پسرمان یا هیچی تهش شما جد ...

اخه خانواده خودم اصلا اهل تولد و اینا نیستن

یکم هم با پسرم غریبا ان انگار

نمی دونم چجگری توضیح بدم

اونقدر با اینکه پسرمم پیش منه موافق نیستن