2777
2789

لطفاً واسم صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

خداوند متعال حاجت رواتون کنه عزیزان ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام هاشو میخونم انگار دارم پیام های یه پسر ۱۴ ساله برای دوست دخترشو میخونم😂 عقلش خیلی بچه اس 

به جا اینک با حرف زدن درستش کنه اومده پیم میده تو باختی و ..پیم داده وقتی من بودم پسری نمیتونست اسمتو بیاره واییییی😂😂 

تاپیک قبلیو بخون

سر خواهرش 

بیخیال بنظرم الکی دعواتون شده 

الکی بزرگش کردین 

اونم ناراحت شده یچی گقته

چند سالشه چجور اشنا شدین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

هعب

ببین سر سری تایپم های قبلی تو خوندم..

اول از همه بزار بهت بگم ادم خودشو از چاه در نمیاره بندازه تو چاه .

این پسر عرضه نداره و مشکل روانی داره عین بچه هاست ، خانواده ها میگن برو خونه شوهر  هرکاری خواستی کن ، رفتی خونه شوهر بهت میگن اینجا مگه خونه باباته هر غلطی خواستی بکنی..

وقتی یه چیز غلطه هروقت جلوشو بگیری منفعته .

تو همین الان داره از پسره بدت میاد فکر کن بری باهاش زیر یه سقف اخلاقش بد تر میشه هر روز هم میبنیش همه چیت هم تحت نظر اونه 

به این آسونی ها هم نمیتونی از دستش خلاص بشی

حس مرد سالار بودن بهم میده پسره اما با طرز فکر و رفتار بچه گونه

سر خواهرش بیخیال بنظرم الکی دعواتون شده الکی بزرگش کردین اونم ناراحت شده یچی گقتهچند سالشه چجور اشنا ...

22 سالشه 

توی کافه باهاش آشنا شدم بعدش دگه خیلی جاها که میرفتم میدیدمش😂بعدش دگه الان دو ساله تو رابطه ایم

🥹🤍