2777
2789

بچه ها از جمعه به لکه بینی افتاده مامانم امروز میریم دکتر بنطرتون خطرناک نیس این لکه بینی میگه یکم خون همراه بوده راستی 12 هفتشه

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

شاید هماتوم داره...آره برید دکتر شیاف و آمپول میدن....خوب میشه انشالله

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چه مامان احمقیبا جزئیات برا تو گفتهمطمئنی زن بابا نیست

چرا به خودتون اجازه میدید با مادر دیگران اینجوری صحبت کنید؟!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

اولا اصلااا همچین لحن حرف زدنی خوب نیس فهمیدی عزیزم دیگه با هیچکس در مورد مادرش ابنجوری نگو بعدم یه مادر میتونه با دخترش رفیق باشه مامان من تو این بابت انقدر خجالت زده بود از همه  ک فقط با من راحته پس بهم گفته تا باهم بریم دکتر 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

دهنتو ببند لطفاً!

دخترشه مگه هفت پشت بیگانه ست!😐

واقعاً موندم شما تو زندگی واقعیتون چی هستید!؟

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

چه ربطی داره؟

بچه که نیست.

انقدر دیگه میفهمه تو بارداری آدم پریود نمیشه.

بعدشم مامانش بارداره احتیاج به مراقبت داره.معلومه که بهش میگه خون ریزی داره و احتیاج به مراقبت داره

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕