2777
2789
عنوان

میشه بگین چیکار کنم🥺😭شوهرم دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 37 پست

میدونی که گاهی رفتارهای ما باعث میشن که بچه یا همسر یا پارتنر هر کسی که باهامون در ارتباطه بهمون دروغ بگه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی که گاهی رفتارهای ما باعث میشن که بچه یا همسر یا پارتنر هر کسی که باهامون در ارتباطه بهمون درو ...

اره میدونم تقصیر خودمه بخاطر گیردادنام که دروغگو شده

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

اره میدونم تقصیر خودمه بخاطر گیردادنام که دروغگو شده

عزیزم من ۱۸ ساله ازدواج کردم همسرم مدیر یه قسمتی از بانکه با کلی کارمند خانم براحتی تماس میگیرن سوال کاری واداری که دارن میپرسن از اول هزینه خرید داروهای مامانش بر عهده اش بود اوایل ازدواج پنهان میکرد بعد دید من فهمیدم و حرفی ندارم هیچی رو دیگه ازم پنهان نکرد 

اونم متقابل همینطوره اعتماد مطلق بینمون هست 

سعی کن اعتماد کنی مطمن باش هیچی رو ازت پنهان نمیکنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم من ۱۸ ساله ازدواج کردم همسرم مدیر یه قسمتی از بانکه با کلی کارمند خانم براحتی تماس میگیرن سوال ...

اره واقعا باید یکم کم کنم از حساسیتمو ممنونم عزیزم واقعا اروم شدم بخاطر نی نی سایتای عزیز مرسی ازتون

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

اره واقعا باید یکم کم کنم از حساسیتمو ممنونم عزیزم واقعا اروم شدم بخاطر نی نی سایتای عزیز مرسی ازتون

فدات عزیزم ❤🌹