2777
2789
عنوان

پریشب خواب دیدم میرم کربلا😢

147 بازدید | 14 پست

کاش تعبیر بشه😍

البته سه ماه پیشم خواب دیدم مشهد میرم و تعبیر شد😍برای شفای دخترم میرم کاش امام حسینم بطلبه دخترم ببرمشو پابوسش التماس دعاعیدتونم مبارک این روزها دخترمن رو فراموش نکنید 

ان شالله قسمتت بشه نیمه شعبان اونجا باشی یه دعای هم درحق من بکنی منن پاسپورت گرفتم ولی هنوز قسمتم نشده🥲

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برای شفا من ختم شریفه بنت حسن انجام میدم ملقب ب طبیب اهل بیت اگر خواستی برات انجام‌میدم..شپاسرچ کنی شریفه بنت حسن میبینی چقدر بزرگوارن ...اگر خواستی درخدمتم

کاشکی توزندگی میشد ی روزایی فقط ی کم‌مرد

سلام اره

تو هول اگزوم همه بیماریهای عضلانی ژنی بررسی میشه یا فقط همون یک مورد مشکوک بررسی میشه؟(امروز دکتر بودم یادم رفت ازش بپرسم)

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
واسه پسرت چکارکردی میخوای بگیری ازش؟

اره تو نوبت گذاشتن بگیرن ازش ، اگه یادت باشه گفتم من یک بچه مشکلدار دارم غیر از این یکی ، دارم از استرس میمیرم🙃🙃🙃

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
اره تو نوبت گذاشتن بگیرن ازش ، اگه یادت باشه گفتم من یک بچه مشکلدار دارم غیر از این یکی ، دارم از اس ...

اره یادمه ان شالله جوابش منفی میاد عزیزم راستی پسرت جه علائمی داشت اگه نمیتونی بیا شخصی بگو