2777
2789

ساعت ۱۱ شب حالم بد بود رفتم با ماشین کلینیک سرم زدم چون بچه هام تنها بودن مجبور شدم ببرم با خودم شوهرم تو یه شهر دیگه کارمیکنه وما نتها هستیم .بعد موقع برگشتن یه موتوری که سه تا جوون سوارش بودن تا دیدن سرنشین خانم هست امدن اذیت کنن من اصلا نگاه نکردم پسرم ودخترم از صدای اینکه به شیشه ضربه زدن ترسیدن وجیغ زدن بعد برای اینکه بیشتر اذیت کنن امدن با پا اینه بغل ماشین شکستن و با داد زدن وخنده دور شدن پسرم خیلی ترسید همش تو خواب گریه کرد.همون موقع زنگ زدم ۱۱۰ امد پلاک نداشتن و گفتن قابل پیگیری نیست نه بی حجاب بودم نه خودم نه دخترم نه در داف هستم واقعا موندم چرا همچین کاری کردن پدرای این جور ادما چه نونی به بچه هاشون دادن که اینجور شدن 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

کثافتا اعصابم خورد شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثافتا اعصابم خورد شد

ببخشید عزیزم .به خدا خودم از شدت ناراحتی یه سردرد گرفتم پسرم همش تو خواب گریه میکنه 

چه ربطی به حجاب داره

اگه یکی روسری سرش نباشه حق دارن اینکارو کنن؟ بارها برای خواهرم پیش اومده اومدن موقعه رد شدن با لگد با دست زدن آینه بغلشو کی نسل اینا منقرض میشه نمیدونم همه ام از اطراف شهر میان 

یه مشت علاف بی خانواده ان که ننه هاشون فقط زاییدن بلدبودن

واقعا خدا نگذره از جوونیشون که اینجور به سر بچه های من اوردن اینقدر ترسیدن جیغ زدن

ببخشید عزیزم .به خدا خودم از شدت ناراحتی یه سردرد گرفتم پسرم همش تو خواب گریه میکنه

قربونش برم بچه رو.خدا لعنتشون کنه واقعا نمیدونم چرا انقد ادما پست شدن ولی بخدا واقعا حالتو درک میکنم  

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂