یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بدون عطر زیاد مشکل ندارم. مشبک یا ساده ولی کمی بمونه خارش میگیرم
پنبه ریز کتانی یا پنبه ای بخر
ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.