2777
2789
عنوان

گوش ام خیلی صدا میده

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم اسی مثل من شدی.من دوساله درگیرشم دکترم رفتم نوار گوشم دادم هیچی نیود.گاهی وقتا دیوونه میشم از ...

امیدوار بودم خوب بشه🥲💔 خیلی حالم بد ب زور تحمل میکنم اصلا نمیتونم بخوابم اینقدر بیدار میمونم تا وقتی از بی حالی خوابم ببره

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

به عنوان کسی که یک بار درد خفیف و ترشح و صداهای کم گوشش رو جدی نگرفت و رفت سفر! و این درد به حدی شدید شد شب و روز سرشو محکم می‌کوبید به دیوار و زار می‌زد و پارچه های داغ شده با اتو‌ رو می‌ذاشت روی گوشش در حدی که لاله گوشش تاول زد! فقط برای کمی آروم شدن! بهتون پیشنهاد می‌کنم که هرچه سریع تر به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و از روش درمان های بی اساس اطرافیان جدا خودداری کنید. 

انشالله که هیچ چیز بدی نباشه. ولی مشکل گوش رو جدی بگیرین. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

عوارض سرما خوردگی یا استفاده زیادی از هنذفریه

ویروس جدید گرفتم اینطوری شدم وگرنه این همه سرما خوردم اولین بار بود گوش ام اذیت شد

نوار گوش بگیر 

احتمالا بهت میگه مصرف نمک رو به حداقل برسون

چربی 

کافئین کلا سمه خیلی کم مصرف کن

موقع حمام پنیه داخل گوشت بگذار آب نره  بعدش هم با سشوار از فاصله دور خشک کن  سریع 

راهنماییی  های دکتر منه

منم مدت هاست درگیرم شنوایی هم کم شده برای من متاسفانه 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
اصلا استفاده نمیکنم🥲 دندون عقلم رو کشیدم ی هفته بعدش سرماخوردم ک گوش درد گرفتم

اگه گوشت چرک کرده عسل با آب پیاز قاطی کن بریز گوشت تا یک هفته 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
من یه مدت زیادی هدفون زدم اونم باصدای بلند اوایل کم بود توجه نکردم کم کم زیاد شددیگه ۲سال پیش که سرم ...

وقتی سنم کم بود هندزفری میزاشتم صداشو زیاد میکردم اما الان چند ساله استفاده نکردم نمیدونم چرا اینطوری شد

به عنوان کسی که یک بار درد خفیف و ترشح و صداهای کم گوشش رو جدی نگرفت و رفت سفر! و این درد به حدی شدی ...

من این درد و کشیدم مسلمون نشنوه کافر نبینه بخدا یعنی ب مرگ خودم راضی بودم خیلی بد بود خیلی تو عمرم همچین دردی رو تجربه نکرده بودم صد رحمت ب درد زایمان من رفتم دکتر هیچکدوم خوب نبود تا رفتم متخصص گوش کاش زودتر رفته بودم دکتر عمومی هیچی حالیش نبود الکی این همه درد کشیدم