2777
2789
خداروشکر من برای بار اول دندون کشیدم دردی احساس نکردم گفتم ببینم عصب کشی کنم چجوره خیلی میترسیدم ول ...

سلام آبجی یه چی بگم از من ترسو تر نیست باور میکنی که اینجور موقع ها احساس میکنم دور باشد موقع مرگمه تا این حد میترسم خب باور کن دورغ نمیگم ببین واسه تخمک کشی چطور بیهوش شدی چیزی نفهمیدی اینم اونطور فقط پیش دکتر ماهر برو جراح باشه آمپول زدنشم درد نمیگیره اگر ماهر باشه😉 انقدر زود بی حس میشه دیگه چیزی نمیفهمی فقط موقع خالی کردن دندون صداش رو مخه😏 من بعد اینکه کار دکتر تموم شد سریع یه پروفین انداختم فقط شکم خالی این قرصو ننداز که معده درد میگیری گوش شیطون کر بعدشم درد نداشتم همه تعجب میکردن😁 موقع ددست کردن هم اصلا درد نداره 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دندون عقل میکشم یه هفته میمیرم وزنده میشم،ولی عصب کشی عیچی نمی فهمم

آره خیلی سخته شوهرم کشید الهی براش بمیرم مرد زنده شد ولی طفلکی صداش در نمیاد هر وقت درد داره انگار یه ور صورتشو یه تامسون گذاشتن بدبخت ۲کیلو اب کرد دهنش باز نمیشد آب بخوره چه برسه غذا از دهنش میریخت بیرون غذا البته نهفته بود عمل کردن ۷ تا بخیه خورد الانم یادم میاد ناراحت میشم ۲ تاش اینطوره یکیو کشید یکی موند میگه این یکیو دیگه نمیکشم اذیت نداره که اینم الکی کشیدم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام آبجی یه چی بگم از من ترسو تر نیست باور میکنی که اینجور موقع ها احساس میکنم دور باشد موقع مرگمه ...

فداتشم آبجی گلم که همه جا با حرفات آرامش میدی بهم قربون مهربونیت 

خدا نکنه خواهر گلم کمترین کاریه که میتونم انجام بدم انشالله همیشه سلامت باشی حالا انجام دادی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبی ؟راستی پریود نشدی؟ من دیشب تو ترشح ام که رنگش عین شیشه بود ولی ۳ جاش قشنگ خون داشت ولی امروز هیچی نیست نمیدونم کی عادت بشم☹ دوست دارم زود تر بیاد برم انتقال بدم خسته شدم از انتظار میگم انشالله مثبت بشه دنیامون همون لحظه تغییر میکنه انگار همه اینا یادمون میره و مال قرن ها پیشه ای خدا😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40