2777
2789
عنوان

ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 40 پست
چقدربدبختی که بخاطر ی نفرکه دوستت نداره وکلی بهت ضربه رده اینجوری عجزوناله میکنی

اره من بدبختم من بدبختمممم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر منی نمی‌دونم راجع به کی و چی حرف میزنی ولی تو فکر اینی کسی ناراحت و غمگین نشه بگو خودتو خالی کن ...

من همیشه هرکی ناراحت بود شده تا صبح باهاش حرف زدم تا خوده صبحححح به همه انرژی مثبت دادم همه رو شاد کردم چرا با من اینجودی میشه

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

من همیشه هرکی ناراحت بود شده تا صبح باهاش حرف زدم تا خوده صبحححح به همه انرژی مثبت دادم همه رو شاد ک ...

منم 

کسی ناراحت نشه ، صلح باشه ،کسی غمگین نشه 

بخندونم

و اینکه هیچکس و ندارم باهاش حرف بزنم حتی ی خواهر ندارم 

این شبا از دوست صمیمیم متنفرم 

چون اگر حرف بزنم اولش گوش میده ولی بعد بیچاره ام می‌کنه 

منم امشب حالم خراوه😓

چیشده

میشه بیای خصوصی حرف بزنیم؟منم حالم بده اینجا قضاوتم میکنن فقط به حرفام گوش بده بعد حذف کن 

منم کسی ناراحت نشه ، صلح باشه ،کسی غمگین نشه بخندونمو اینکه هیچکس و ندارم باهاش حرف بزنم حتی ی خواهر ...

ولی من واسه یکی جنگیدم و همه ام رو واسش گذاشتم که الان داره به قلبم چاقو میزنه