2777
2789
عنوان

از ساعت نه حمام بودم تا 12 شب

603 بازدید | 28 پست

حالم اصلا خوب نیست تنها جایی که تونستم بهونه کنم و برم توش گریه کنم یک دل سیر حمام بودش خسته شدم از شلوغی دورم مامانم 24 ساعته ور دلمه و کلا تو اتاقمه حالم خوب نیست همش خوابم تا گذر زمان رو احساس نکنم بیدارم میشم یکمی تنهام نمیزاره بتونم یکم خودمو خالی کنم رفتم تو حموم هم همش میومد غر میزد ولم نمیکرد دست خودم نیست هیچجوره نمیتونم جلو اشکامو بگیرم یکدفعه میبینم کل صورتم خیس خیسه دیگه حوصله هیچیزی رو ندارم کل روز اتاقمم وحتی غذامم تو اتاقم میخورم فقط برای سرویس بهداشتی میرم بیرون از اتاق عین یک دونه غذا میخورم به طرز عجیبی غذا میخورم یکدفعه میبینیم دارم برنج سرد و ابگوشت و هم زدم با خورشت میخورم منی که این همه ادم حساس و وسواسی بودم حتی زورم میاد 5 دقیقه مسواک بزنم موهای سرم به طرز عجیبی میریزه کل اتاق موی سرمه من دیگه تحمل حتی یک لحظه زندگی کردن رو ندارم تو زندگیم مشکلات زیادی دارم که نمیتونم زیادی بازش کنم منتهی اصلی ترین مشکلم که خیلی اذیتم میکنه حس یک طرفه و عمیقی به کسی هست که حتی از وجود منم خبرنداره یک ترم باهم همکلاسی دانشگاه بودیم من به طرز دیوانه واری عاشقش شدم تا قبل اینم هیچ پسری چشمم رو نگرفته بودو با کسی ارتباط نداشتم دیوونه بازی های زیادی سرش دراوردم بطرز بیمار گونه ای پیگیرش بودم همه تو دانشکده متوجه شدن چندماهی تبدیل به ادمی شدم که خودمم خودمو نمیشناسم تمام کلاس های متفرقه ای که میرفتم رو ول کردم دور همه دوستام رو خط زدم از اعضای خانوادم هم متنفرم جوری رفتار میکنم کسی سمتم نیادش منتهی تنها کسی که بیخیالم نمیشه مامانمه اصلا باورم نمیشه منی که یک روز حتی یک پیاده روی ساده با دوستام یا حتی دیدن یک سریال برام جذاب ترین و زیباترین روز رو میساخت و پر انرژیم میکرد حتی یه چایی و کیک و هوای افتابی فول انرژیم میکرد طوری شدم که حتی دیدن نور افتاب هم از زندگیم متنفرم میکنه من میدونم دیگه بیشتر از این نمیتونم ادامه بدم یک جایی نفسمو قطع میکنم هم زندگی بهم فشار میاره هم این عشق درب و داغون

لایک کن گلم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 🥲

شاید مامانت تنها کسیه که متوجه حال بدت شده و نمیخواد تنهات بزاره 

درسته الان با مامانت مشکل داری ولی قول میدم دو روز ازش دور باشی دلت تنگ میشه 

اگه امکانشو داری حتما با یه روانشناس صحبت کن 

امیدوارم خدا کمکت کنه و زود تر حالت خوب بشه  🩷

چه حال خرابی داری عزیزم 

امیدوارم روز به روز بهتر بشی 

مامانت حق داره آخه تو پاره تنشی عضوی از وجود و قلب او هستی نمیتونه بیخیال بشه 

اما از اینه بپرس نجات دهنده ات را!!!!

تو میتونی از خالق مهربان کمک بگیر که بهت توان  دوباره برخاستن بده

اما چه زیبا حس و حال، (قشنگت )رو توصیف کردی  خوشم اومد 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
دکتر قرص میده عزیزم منم نمیخوام قرص بخورم منگم میکنه

الان مگه خودت دلت میخواد این حالت باشی؟

دست خودت نیست اگه این حالت مستمر باید دارو مصرف کنی 

یا یه جوری خودت به خودت کمک کنی 

یا از کسی کمک بگیری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
دکتر قرص میده عزیزم منم نمیخوام قرص بخورم منگم میکنه

نه منگت نمیکنه به سنت نمیخوره همچین تفکری داشته باشی... میدونستی خیلی از دوستات و اطرافیانت ضد افسردگی یا ارام بخش میخورن ولی هیچ وقت بهت نمیگن... دوز تدریجی داره... اونی که منگ میشه چند تا دارو رو مجبوره با هم بخوره... حالا اگر نمیخوای کلا بری بحثش جداست... گاهی یه نصف قرص زندگیتو از این رو به اون رو میکنه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...