2777
2789

ما عقدیم ، من اصلا ادمی نیستم که شب بمونم خونه مادرشوهر ، یعنی خودم از کسایی هستم که به همه میگم اقا تو دوران نامزدی نمونید خونه طرف

اینا گفتن که بیاین بریم ویلا یه شب بمونیم ، خلاصه ما رغتیم مادرشوهرم شب گفت منو خواهرشوهرمو فلانی(من) اونجا میخوابیم شماهم(شوهرم پدرشوهرم برادرشوهرم) اینور بخوابین😐😂😂میخواست جامونو جدا بندازه شوهرم گفت نه منم بنداز اونور🤣یه پرده کشیده میشد وسط

شاید باورتون نشه پرده رو نصفه کشید خودشم خوابید کنار پرده روشم کرد سمت ما😐😐😐😐😐😐

من توبه کردم که حتی خودشونم گفتن نمونم هیچوقتتتت

تازه شوهرم میگفت بیا خونه ما بمون گفتم اره مامانت تورو میندازه تو یه اتاق درو قفل میکنه منم با خودش میخوابم🤣🤣🤣🤣

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات مادر شوهر ایرانی

مادر شوهر من جامونو مینداخت تو اتاق با یه تشک پهن 😂😂 خجالت میکشیدم 

ملحفه هم میداد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

آه چه آدم احمقی

نگران بود به پسرش تجاوز کنی

نمیفهمه پسرش تو این سن دیگه نیاز داره و مشکلی وجود نداره

بی شعووووووور

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

ذات مادر شوهر ایرانی

من به جای اون خجالت کشیدم

اخه مثلا اونجا چیکار میتونستیم بکنیم😂😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

کاری ندارم ولی ازین دید نگاه کن شاید تو رو امانت میدونه تا قبل از عروسی نمیخاد شرمنده خانوادت بشه که ...

😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️باع ولم کن به اون چه اخه یه تصمیمه بین عروس دوماد

کی نسل این عقب مونده ها منقرض میشه؟مادرشوهرای ایرانی همه ی روزای خوش جوونارو تلخ کردن

بااینکه من خودمم نمیخواستم کاری کنم بهم برخورد واقعا😂😂😂😂

آه چه آدم احمقینگران بود به پسرش تجاوز کنینمیفهمه پسرش تو این سن دیگه نیاز داره و مشکلی وجود ندارهبی ...

جمله اول عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣