اینکارش که از نظر من اصلا قابل قبول نیس شوهرشم میشناسم موندم چجوری تا الان سکوت کرده هیچی نگفته ولی پیگیر شده ببینه کیه فقط میخوام بدونم چی میخاد بگه به شوهرش من بودم همونجا از زندگیم پرتش میکردم بیرون مثل یه تیکه آشغال
ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟ شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂. با افتخار استقلالیم💙 برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید اصلا با هدف خاصی نرفته کاری بوده یا اصلا مورد دیگه ای
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید