2777
2789

فرض کنید همسر شما یکی از بزرگ‌ترین رازهای زندگیش رو از شما پنهان کرده، چیزی که ممکنه به شدت رابطه شما رو تحت تاثیر قرار بده. حالا من تو این موقعیت قرار گرفتم! همسرم این کار رو کرده و هیچ توضیحی هم نمی‌ده. این پنهان‌کاری باعث میشه که اعتماد من از بین بره یا شاید دلیل منطقی‌ای پشتش وجود داشته باشه؟

اگر شما در موقعیت من باشید، چطور با این قضیه برخورد می‌کنید؟ آیا دنبال دلیل میرید یا می‌خواهید از این رابطه کنار بکشید؟ من واقعاً گیج شدم که آیا باید ازش فاصله بگیرم یا بهش فرصت بدم که توضیح بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ماکه نمیدونیم چیه چطوری نظر بدیم شاید به نظرتو یه راز بزرگه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من اواس به شدت ناراحت میشم جوری که قهر کنم بعد از اونجایی که خیلی کنجکاوم ته توی ماجرا رو در میارم هفت جدش رو میارم جلو چشاش 😁😁😁

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

اصولا آقایون پنهان کاری رو دوست دارن  بهشون آرامش میده    هرکسی هم ادعا میکنه شوهر من اینطور نیس مطمئن باش شوهرش خیلی حرفه ای و زرنگه که این هنوز نفهمیده !    منظورم خیانت نیستا    هرچیزی یکی درآمد   یکی کمک مالی ب خانواده همسر   یکی خرید و .....  دوست دارن پنهان کنن

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

مونده چی باشه.. اگ گذشته اش باشه مهم نیست .. مهم اینه الان چجور آدمیه 

اگه الان در حین رابطه اتفاق افتاده باید پاسخگو باشه 

و این که چی شده و شما چجور ادمی هستب میتونید تصمیم بگیرید که میبخشی یا نه 

خواهرانه بهت بگم تو این سایت در باره ی زندگی شخصیت نظر نپرس زندگیت خراب میشه 

اگه نمیتونی بگی برو پیش یک مشاور خانواده اون میتونه حتما کمکت کنه