2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با وجود مخالفت ها رنگ کردم😂

من نمیتونم ی بار موهامو ی کوچولوها فقط دو سانت کوتاه کردم ب آرایشگری گفتم طوری بزن معلوم نباشه شوهرمم همون موقع ک دید فهمیدو قهر کرد عین کوچولوها

ف.یلتر شم؟؟...سایفون شدن بلدی؟؟؟ 
شوهر من نمیزاره اه اه رنگ موهای خودم یکم از این روشن تره دوس ندارم رنگشو دوس دارم دودی رنگ کنم   ...

بهش بگومن میذارم اگه بدشدیک ماده یی هست همان وقت بذاری برمیگرده رنگ موهای خودم فکرکنم قبول کنه بعدرنگ قشنگ بذارکه خیلی خوشش بیاددیگه نمیگه نذار

بهش بگومن میذارم اگه بدشدیک ماده یی هست همان وقت بذاری برمیگرده رنگ موهای خودم فکرکنم قبول کنه بعدرن ...

از هر دری بگی چپیدم تو نمیذاره ک نمیذاره گاهی هم خرم میکنه ک من عاشق موهات شدم و این چیزا منم ک فوری خرمیشم

ف.یلتر شم؟؟...سایفون شدن بلدی؟؟؟ 
ممنون😍منو از تاریکی و ابهام رهانیدی

اگه جای دیکه توی تاریکی مونده بودی بگو من زودی میام چراغت میشم😂

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

[QUOTE=50704819]از هر دری بگی چپیدم تو نمیذاره ک نمیذاره گاهی هم خرم میکنه ک من عاشق موهات شدم و این چیزا منم ک فوری ...[/QUOTEاخه منم شوهرم میگفت نه بااین روش بهش گفتم گفت برووقتی رنگ کردمم خیلی خوشش امد