2777
2789
عنوان

چه مغازه ای فروش بالاتری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست

سرای جوراب 

یکی تو شهر ما هست خیلی فروشش خوبه انواع جوراب برا هرسنی داره خیلی تنوع بالاست 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تزیینی و کادویی

بنظرتون با دویست تومن سرمایه 

ماهی ده تومن سود میده ؟ 

شهر کوچیک با رفت و امد متوسط 

البته خیلی در حال پیشرفته این قسمت از شهرمون

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
بنظرتون با دویست تومن سرمایه ماهی ده تومن سود میده ؟ شهر کوچیک با رفت و امد متوسط البته خیلی در حال ...

امید به خدا انشالا که میده 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
سرای جوراب یکی تو شهر ما هست خیلی فروشش خوبه انواع جوراب برا هرسنی داره خیلی تنوع بالاست

نظرتون راجع فروش ملزومات اشپزخونه پارچه ای و پتو مسافرتی و حوله و ملحفه و… چیه؟ 

به جوراب قبلا فکر کردم 

اما تو پاساژ چندتا هست 

نظرتون راجع فروش ملزومات اشپزخونه پارچه ای و پتو مسافرتی و حوله و ملحفه و… چیه؟ به جوراب قبلا فکر کر ...

خوبه 

ولی مهمترین چیز اینه بتونی مشتری جذب کنی به قولا زبون باز باشی با مشتری دوست شی جذب بشن به مغازت

اسپرسو سازش بالاس مبلغش چون مغازه کوچیکه دکورش انقدی درنمیاد با وسایل خورده ریزه

بنظرتون درامدش از فروش صندل و دمپایی 

یا دکوری و ظروف سفالی و گلدون و… بیشتره؟ 

فکر نکنماااا 

مستاجر قبلیمون قهوه بود خیلی مینالید 

بنظرتون درامدش از فروش صندل و دمپایی یا دکوری و ظروف سفالی و گلدون و… بیشتره؟ فکر نکنماااا مستاجر قب ...

ظروف سفالی رو که من قبولش ندارم... جدی مینالید... وسایل بچه هم خوبه 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

لوازم تولد هم خوبه

تو پاساژ هست 

یه کم عامه پسندتر میخوام 

تم تولد تو این وضعیت اقتصادی همه پسند نیست 

میخوام کالای مصرفی تری باشه