2777
2789
عنوان

لاغری

115 بازدید | 14 پست

سلاممم 

چقدررر امشب دلم گرفته خودمو سرزنش میکنم 

ولی صبح یادم میره دلم میخاد لاغربشم قدم ۱۶۰ وزنم ۷۱ شکم پهلو دارم اطرافیان میگن خوبی ولی خودم اصلاا راضی نیستم 

خاک تو سرم اراده برای لاغری هم ندارم غذا کم میخورم ولی نوشابه و اینا میخوورم  امشب تو نی نی سایت گفتن اروم غذا بخور خیلییی تند میخوردم حالا شام تلاش کردم اروم بخورم 

گفتم برقصم روزا ولی فقط چند روز بود ول کردم واقعا از دست خودم ناراااحتم 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

اهنگ بزاری ناخوداگاه بدنت به سمت رقص کشیده میشه😂انرژی منفی نده به خودت کم کم خودتو عادت بده

لش میکنم کارام تموم میشه اصلا نمیدونم چکارکنم میخام لاغربشم ولی تلاشی نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لش میکنم کارام تموم میشه اصلا نمیدونم چکارکنم میخام لاغربشم ولی تلاشی نمیکنم

خب انتظار داری معجزه بشه؟

هرکی لاغر میکنه سبک زندگیش رو تغییر میده

بعد اینکه تغذیه خیلی مهم تره

اگه چیزای مضر نخری و نخوری و قند مصنوعی رو هم حذف کنی خیلی تاثیر داره

خب انتظار داری معجزه بشه؟هرکی لاغر میکنه سبک زندگیش رو تغییر میدهبعد اینکه تغذیه خیلی مهم ترهاگه چیز ...

همون از همین ناراحتم از این اراده ای که ندارم نمیدونم چکار کنم ارادم قوی بشه بدبخای شوهرمم خیلیی هله هوله و خوراکی میخره تا بگم رژیم شیرینی خامه ای که میخره

سلام دوستان من خودک تقریبا 2 سال بود استپ وزن بودم کلی دکتر رفتم از شیمایی گرفته تا گیاهی کلی رژیمای سخت کلی باشگاه ولی اثر نداشت تااخرش با ی دکتر اشنا شدم گیاهی و واقعا بعد از یه هفته استفاده از داروها نتیجه گرفتم و راضی بودم و الام نمایندگی گرفتم و خودم باهاشون کار میکنم چون خودم نتیجه گرفتم میتونم کمکتون کنم 

یه پودر هست من خوردم خیلی منو لاغر کرد بدون عوارض به دختر ۴ سالمم میدمسیستم ایمنی شو قوی میکنه

چه پودریه عزیزم؟؟

سلام دوستان من خودک تقریبا 2 سال بود استپ وزن بودم کلی دکتر رفتم از شیمایی گرفته تا گیاهی کلی رژیمای ...

داروهاش چیه؟

عزیزم مهارتو حذف کن 

نوشابتم بخور 

از ساعت ۱۲ ظهر تا ۷ شب هیچی نخور 

آب 

ی لیوان چای 

و تمام 

۷ شب آزادی عشق کن بخور

شیرینی هم چند روز ی بار بخور ولی نخوری بهتره

خلاصه ی مدت بگذره عادی میشه جوری ک دیگع نهار گشنت نمیشه

صبحانتم خوب بخور

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عزیزم مهارتو حذف کن نوشابتم بخور از ساعت ۱۲ ظهر تا ۷ شب هیچی نخور آب ی لیوان چای و تمام ۷ شب آزادی ع ...

اخه بدبختی اینجاس من تا ۱۱ خوابم نمیتونم زودتر بیداربشم🥲🥲