2777
2789
عنوان

ی عالمه گوشت چرخ کرده سرخ کردم چی باهاش بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه گوشت چرخی سرخ کردم با اون چی بپزم 😳

خو اره این دیگه این شکلی 😳شدن نداشت ....گوشت چرخی رو که دیکه الان سرخ کرده بزاره یکم پیاز سرخ کنه گوشت بریزه تفت بده زرشک یه قاشق رب وادویه وپنیر پیتزا بریزه بزاره کنار سینه مرغ ورقه ورقه کنه بکی دوساعت بزاره مزه دار بشه بعد با گوشت کوب بگوبه پهن تر بشه مواد گوشت یه قاشق بریزن وسطش رولش کنه با یه خلال دندان فیکسش کنه وتو روغن داغ سرخش کنه بی نهایت خوشمزه هست

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

😑😅

نخند برو پایین دستورشو بخون دستورشو گذاشتم اسمش رولت سینه مرغه که گوشت چرخی هم میخواد😒

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

قیمه ها رو نریز تو ماستا 😀

عزیز چیزی نشنیدی بجا مسخره کردن یادش بگیر بزن گوگل حتما دستورشو میاره پیشنهاد میکنم حتما درست کن طرفدارش میشی...یه غذای مجلسی وباکلاسه

عزیز چیزی نشنیدی بجا مسخره کردن یادش بگیر بزن گوگل حتما دستورشو میاره پیشنهاد میکنم حتما درست کن طرف ...

من خیلی خوردم ولی معمولا بینش سبزیجات یا گردو زرشک اینا میزارن. گوشت چرخی و مرغ قاطی خیلی سنگینه

نخند برو پایین دستورشو بخون دستورشو گذاشتم اسمش رولت سینه مرغه که گوشت چرخی هم میخواد😒

ازاستیکرش خندیدم

حتماچیزایی هست که من نمیدونم وبلدنیستم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من خیلی خوردم ولی معمولا بینش سبزیجات یا گردو زرشک اینا میزارن. گوشت چرخی و مرغ قاطی خیلی سنگینه

خوب این مدلش اینجوریه زرشک داره با گوشت تفت میدی خیلی خوشمزس تازه پنیر پیتزا هم داره 

ازاستیکرش خندیدمحتماچیزایی هست که من نمیدونم وبلدنیستم

برو اینو درست کن بخور تا طرفدارش بشی